Reklam

Benfica - Bayern Munchen

13 april 2016 at 22:45 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Ikväll står mycket på spel för Benfica som tar emot ”den tyska segermaskinen” Bayern Munchen på hemmaplan i Portugal. Det enda som gäller för Benfica är att vinna med minst ett mål för att ta matchen vidare till förlängning. Det är planer som Bayern Munchen gärna sätter stopp för, och vill gå ut planen för att spela sitt spel och ta sig ett steg närmare den åtråvärda Champions League finalen.

Vårt bettingtips

Det kommer bli en svår match för båda tränarna i respektive lag. Som Benfica tränare så ställs man inför valet att köra full fart framåt direkt från start, eller om man hellre spelar av matchen som om det inte fanns ett tidigare resultat att förlita sig på. På Bayern Munchen sida så kommer det bli ett val om man ska spela lite försiktigare, och spela på resultatet i den tidigare matchen, eller om man vill gå in och vinna matchen för att undvika dramatiska slutminuter.

Vi tror att Bayern Munchen kommer bli ett nummer för stort för Benfica som har gjort en storsatsning på sitt lag inför denna säsong. Vi tror att Bayern Munchen kommer att gå ut på planen för att krossa Benficas drömmar om avancemang så tidigt som möjligt i matchen. Mycket handlar om vilket lag som får in det första målet, och det tror vi är Bayern Munchen.
  • Benfica vinner matchen – 7.10
  • Matchen slutar oavgjort – 4.60
  • Bayern Munchen vinner matchen – 1.50

Odds från Unibet

De odds som vi har letat upp för dig inne hos Unibet tycker vi håller hög nivå. Vi hittar odds som är bättre inne hos Unibet än på många andra spelsajter på nätet. Därför är det aldrig någon dålig idé att ha ett spelkonto inne hos Unibet om du vill se till att vinna så mycket pengar som möjligt på att spela på odds.
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback