Reklam

Belgien - Frankrike: x

Matchcenter
7 oktober 2021 at 20:45 - Fotboll, Europa - Nations League - Nations League A
Allianz Stadium (neutral)    Daniel Siebert
7 okt 2021 at 12:52 (Uppdaterad 7 okt 2021 at 22:41) 07/10
10
0
Chans (1-X-2): 25-50-25%
Spelvärde: 165,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-3
Unibet Spela nu hos Unibet

Belgien dundrade fram som ett ånglok under EM i somras. De förlorade bara en match och det var mot de regerande europeiska mästarna, Italien, när de möttes i kvartsfinalen. Sedan dess har de i VM-kvalet kört över allt motstånd då de ställts mot Estland, Tjeckien och Belarus, kanske inte de svåraste motståndarna, men att hålla momentum uppe och ösa in mål mot dessa gäng visar ändå på en enorm styrka och att landslaget mår bra. Dock har det varit lite frågetecken kring Lukaku som gått mållös de senaste fem matcherna med klubblaget Chelsea.

Läs även våran guide inför fotbolls-VM 2022!

Frankrike har haft det tungt sedan de åkte ut mot Schweiz i åttondelsfinalen på straffar under EM i somras. Det blev förvisso vinst med 2-0 när de på hemmaplan mötte Finland i VM-kvalet i september. Men matcherna dessförinnan i kvalet spelade de oavgjort mot både Bosnien och Ukraina. Hetast i det franska landslaget är Antoine Griezmann som gjorde båda målen i vinsten över Finland. Kylian Mbappé har haft det svårt att hitta målformen i de senaste matcherna, både i landslaget och PSG. På mittfältet kommer de att sakna N’Golo Kanté som är out p.g.a skada.

Missa inte att se fler marknader och odds i vårat matchcenter!

Jag tippar att det slutar oavgjort efter fulltid mellan de båda toppnationerna. Även om Frankrike har haft en del sämre resultat de senaste matcherna möter de ett Belgien där deras största stjärnor, Kevin De Bruyne och Romelu Lukaku inte är i sin bästa form för tillfället. Som nämnt lider även fransmännen av en del offensiva problem då både Mbappé och Griezmann har haft det tungt att hitta målformen i sina respektive klubblag. Båda nationerna är bra defensivt rustade och släpper sällan in mål. Jag tippar det kommer bli svårt från båda sidor att låsa upp försvaren.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback