Reklam

Bayern Munich - Mainz 05: Över 4.5 hörnor för Bayern München

Matchcenter
3 januari 2021 at 18:00 - Fotboll, Västtyskland - 1. Bundesliga
Allianz Arena    Markus Schmidt
31 dec 2020 at 17:01 (Uppdaterad 5 jan 2021 at 13:21) 31/12
23
0
Chans: 65%
Spelvärde: 102,05%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss:
Betsson Spela nu hos Betsson
Bayern München befinner sig på en välbekant förstaplats i tabellen och känslan är att den placeringen kommer vara intakt även efter denna omgång. De ställs nämligen mot nästjumbon Mainz och det mesta talar för en överkörning från hemmalagets sida.
Talar för spelet
  • Spelet har suttit i sex av de sju senaste inbördes mötena.
  • Bayern har haft över 4.5 hörnor i fyra raka ligamatcher.
  • Bayern får i snitt flest hörnor av samtliga Bundesliga-lag.
Talar emot spelet
  • Spelet satt inte när lagen senast möttes.
  • Mainz kommer satsa hårt på det defensiva och kommer göra det svårt för Bayern.
  • I Mainz fyra senaste ligamatcher har de bara släppt emot över 4.5 hörnor vid två tillfällen.

Bayern München har ju vunnit i stort sett allt som går att vinna på sistone. Bundesliga, Champions League, DFB-Pokal, UEFA Super Cup och DFL-Supercup, alla de turneringarna har vunnits av de tyska giganterna. Den här säsongen har de fått mer konkurrens däremot. Bayer Leverkusen, RB Leipzig och Vfl Wolfsburg är i allra högsta grad med i toppstriden och flåsar Bayern München i nacken. 

Men Bayern behöver nog inte oroa sig för att bli av ledningen i denna omgång iallafall. De ställs emot nästjumbon Mainz som Bayern bara har tappat poäng mot en gång på de åtta senaste inbördes mötena. Här kan vi alltså räkna med att hemmalaget har ett kraftigt spelövertag på offensiv tredjedel. Det brukar ju resultera i mycket avslut och hörnor, och det sistnämnda är något som Bayern är bra på att få med sig då de snittar flest i ligan med 6.5 hörnor per match.

Mainz i usel form

Mainz första match på det nya året blir en väldigt tuff utmaning. Ska de på något sätt ro sig på de regerande mästarna på bortaplan måste de göra en helt felfri insats. Deras dagsform tyder på att det inte är särskilt troligt tyvärr. Mainz har inte vunnit sedan den 22 november och det är även deras enda seger på hela säsongen. I dagsläget har de endast skrapat ihop sex poäng och en nedflyttning ser alltmer realistisk ut. Här får vi nog se bortalaget göra allt de kan för att få stopp på Bayerns anfallsmaskin, men de kommer få kämpa hårt. Jag lägger mitt odds på att Bayern får med sig över 4.5 hörnor.

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback