Reklam

Bästa ungdom utom Zverev: Alex De Minaur

31 december 2018 at 00:00 - Tennis, ATP
7 dec 2018 at 10:33 07/12
113
0
Chans: 13%
Spelvärde: 195,00%
Lägsta spelbara odds: 7,69
Units: 5/10
Unibet Spela nu hos Unibet
Bästa ungdom utom Zverev

Det är lite konstlat det här spelet, inte mycket snack om den saken. Men det handlar alltså om vilken spelare som presterar bäst av Coric, Tsitsipas, Khachanov, Shapovalov, Chung, Medvedev och De Minaur. De Minaur står i överlägset högst odds, men jag tror han har en rätt bra chans.

Talar för spelet

  • Coric och Tsitsipas ligger just nu nära topp-10 på rankingen, men jag tror inte de kommer klara att klättra något direkt ytterligare nästa säsong. Shapovalov, ja, kapacitet, men jag tror inte han blir topp-10 heller. Chung och Medvedev, nej, är de stadiga topp-20-spelare får de vara nöjda. Den stora risken med det här spelet är Khachanov, som jag tror kommer bli topp-10 nästa säsong, men mycket klan hända och ingenting är givet.
  • För mig är De Minaur redan topp-20 spelstyrkemässigt, och med tanke på hur han spelar, och hur enormt mycket han utvecklats i år, jag ser ingenting som pekar på att utvecklingen ska bromsa. Taket för honom finns knappt. Han kan bli i princip hur bra som helst och det väldigt snabbt. Jag tycker inte att det på något sätt är orealistiskt att han närmar sig topp-10 redan nästa säsong.
  • 15 gånger pengarna. Jag anser att det är ungefär lika stor chans att De Minaur vinner den här kampen som att Shapovalov gör det och Shapovalov står i 7 gånger pengarna. Det är ett felodds helt enkelt.

Talar emot spelet

  • Enormt hög risk så klart. Det här är ett roligt spel att kunna följa över ett helt år. Som om det går in ger väldigt fin avkastning.
  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik
Feedback