Reklam

Barcelona - PSV: 1 (0-2)

Matchcenter
18 september 2018 at 18:55 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
Camp Nou    Anastasios Sidiropoulos
18 sep 2018 at 12:46 (Uppdaterad 18 sep 2018 at 20:49) 18/09
42
0
Chance (1-X-2) including handicap: 52-29-19%
Spelvärde: 105,04%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 5/10
Hit/Miss: 4-0
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Champions League är äntligen tillbaka och det innebär match på Camp Nou där Barcelona tar emot PSV. Två formtoppade gäng men Barcelona ska väga betydligt tyngre här. Enkel hemmaseger?

Barcelona har inte gjort mycket fel den här säsongen då laget vunnit samtliga fyra ligamatcher som spelats. Det var svettigt senast mot Sociedad (2-1) men katalanerna krånglade sig ur det och självförtroendet bör därför vara på topp. En del rotation i den matchen där både Busquets och Coutinho fick start på bänken, vilket möjligen berodde på den här mötet. Det är en relativt tufft grupp som Barcelona hamnat i så Valverde kommer nog knappast gambla på det sättet idag, här lär starkast möjliga elva sättas på planen för att få en flygande start på gruppspelet. Det ser även mycket bra ut på skadefronten då endast Denis Suárez, Vermaelen, Aleñá, Samper och Malcom saknas. Vilket innebär att samtliga nyckelspelare finns tillgängliga och redo för spel.

PSV har precis som Barcelona fått en pangstart på ligasäsongen då laget toppar Eredivisie med full pott efter fem spelade omgångar. De har dessutom fått bra snurr på den offensiva delen med en målskillnad på 21-3. Väldigt fina siffror men samtidigt ska vi komma ihåg att det är en ordentlig klasskillnad mellan den holländska och den spanska ligan. I den inhemska ligan är PSV vana vid att föra spelet och skölja över sina motståndare, vilket inte kommer hända idag. Här kommer de tvingas spela väldigt mycket försvarsspel och det är självklart en omställning. Ligger de inte rätt i positionerna på Camp Nou så kan det sluta riktigt illa. Det ska dessutom nämnas att PSV spelar en otroligt viktig match mot Ajax kommande helg så hamnar de i underläge med ett par bollar finns det risk att tankarna är där redan nu.

Med tanke på den tuffa grupp Barcelona hamnat i så tror jag inte att Valverde vill se några som helst överraskningar idag. Jag tror att hemmalaget tar tag i detta från start och rinner iväg till en stabil seger i slutändan. Barcelona -2,5 spelas till 2,02 hos Coolbet!

/[email protected]

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback