Reklam

Barcelona - Liverpool: 2

Matchcenter
1 maj 2019 at 21:00 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
Camp Nou    Björn Kuipers
29 apr 2019 at 15:30 (Uppdaterad 1 maj 2019 at 23:00) 29/04
70
0

Fotboll Champions League

Chans (1-X-2): 48-26-26%
Spelvärde: 111,80%
Lägsta spelbara odds: 3,85
Units: 3/10
Hit/Miss: 3-0
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Semifinaldags för två lag som tog sig hit väldigt bekvämt. 

Barcelona slog ut Man Utd i kvarten, och det blev aldrig någon fight. Formlösa United hade inget att sätta emot och fick inte ens in en boll. Annat blir det här då Liverpool står som motståndare.

Barcelona har avgjort ligan, och kan fokusera på CL fullt ut. Man har vilat Messi i flera matcher. Han har fått hoppa in när det inte riktigt lossnat. Man har gjort det man ska, inte mer i ligan den senaste veckan.

Alla spelare utom Rafinha ska finnas tillgängliga för Valverde.

Liverpool kommer från en förlustfri svit sen 7 januari. Senast slog man ut Porto med totalt 6-1 i målskillnad. Man har fått igång Salah ordentligt den senaste månaden. Även Mané har en kanonsäsong bakom sig där Salah leder skytteligan och Mané ligger 3a ett mål bakom. Man har även Firmino på 12 mål och den trion kommer starta mot Barcelona.

Man har Fabinho och Lallana som tveksamma. Man har dock en del att välja på med Milner, Henderson, Keita, Fabinho, Wijnaldum på mitten. 

Nyckeln till framgång i denna match, blir att sätta hög press på Barcelonas bollrullande backar. Det klarar man av med snabba yttrar. En annan faktor är att punktmarkera Messi. Då försvinner det mesta av Barcelonas idéer framåt. 

Klopp är ett geni och vet exakt hur man vinner matcher som denna. Han lär också vara rejält revanschsugen från förra året, då Real Madrid vann och Salah utgick skadad då i finalen.

Jag kan inte ge Barcelona ens 50 % chans i en CL semifinal mot formstarka Liverpool. All värde på Pool och oddsen på 4.30 är riktigt fint!

Passa på att hämta 100% bonus upp till 1000 kr hos CoolBet nu!

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback