Reklam

Barcelona - Levante: Barca -1,5 första halvlek

Matchcenter
7 januari 2018 at 16:15 - Fotboll, Spanien - Primera División
Camp Nou    Carlos Del Cerro
6 jan 2018 at 23:34 (Uppdaterad 7 jan 2018 at 17:05) 06/01
63
0

Chans: 54%
Spelvärde: 106,38%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 5/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Barcelona tar emot Levante hemma på Camp Nou under söndagen i en match som jag tror att katalanerna avgör tidigt. De har ett pressat schema framöver så de vill nog gärna spara på krafterna till viktigare uppgifter.

Barcelona har imponerat stort i ligaspelet den här säsongen då laget toppar tabellen med hela sex poäng till godo på tvåan Atletico Madrid. Dessutom har katalanerna en match mindre spelad. Det innebär att man kan dra ifrån lite under söndagen och de ska inte ha några som helst bekymmer med ett vingklippt Levante. Jag tror även att tränare Valverde gärna ser att de avgör matchen redan i första halvlek, för att sedan slå av på takten. Det vankas cupmöte med Celta Vigo till veckan och nästa helg väntar en tuff bortamatch mot Sociedad, så det gäller att hushålla med krafterna. Det bör även vara ett spelsuget Barcelona som kommer ut på gräset under söndagen då Valverde valde att vila många stjärnor i cupmatchen mot Celta Vigo (1-1). Varken Iniesta, Messi eller Suarez fanns med och de går givetvis direkt in i startelvan nu.

Levante har haft det tufft som nykomling då laget placerar sig på en 16:e plats med tre poäng till godo på Deportivo La Coruna under strecket. Två raka nollor i raden förvisso, mot Leganes (0-0) och Sevilla (0-0), men det är matcher som inte bör jämföras med ett möte mot Barcelona på bortaplan. Dessutom reser Levante till Camp Nou rejält vingklippta och det är inte i den här typen av matcher som de ska ta sina poäng. Hos gästerna stryker vi den avstängda trion Morales, Bardhi samt Campaña, inte heller Chema eller Roger kommer till spel på grund av skador. Väldigt tuffa avbräck framåt i Morales och Bardhi men även mittback Chema är ett tufft avbräck för det defensiva. Inte optimalt att ha dessa bekymmer inför en bortamatch mot Barcelona.

Talar för spelet:

  • Barcelona har en tuff vecka framför sig och vill nog gärna avgöra det här så fort som möjligt.
  • Valverde spelade b-laget i cupmatchen mot Celta Vigo tidigare i veckan, så lagets stora stjärnor bör vara rejält spelsugna nu.
  • Levante har flera tunga avbräck och spelade även ett par startspelare i veckans cupmatch mot Espanyol.
  • Barcelona brukar ha det väldigt enkelt för Levante på hemmaplan.

Talar emot spelet:

  • Levante är ett bottenlag men har gått riktigt starkt på resande fot med facit 1-5-1 så här långt.
  • Barcelona kommer möta en parkerad buss här och det kan ta tid att komma igenom den.

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback