Reklam

Barcelona II - Rayo Vallecano: Över 2,5 Mål

Matchcenter
22 april 2018 at 16:00 - Fotboll, Spanien - Segunda División
Mini Estadi
22 apr 2018 at 14:39 (Uppdaterad 22 apr 2018 at 17:30) 22/04
21
0
Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betser Spela nu hos Betser
Viktiga poäng på spel när Barcelona B tar emot Rayo Vallecano hemma på Mini Estadi under söndagen. Två lag som kämpar kring varsitt streck och jag förväntar mig offensivt spel från båda läger här i jakten på tre poäng. Målkalas?

Barcelona B är nykomlingar i Segundan och har som väntat haft det riktigt tufft. En nedflyttningsplats just nu och formen pekar inte direkt spikrakt uppåt med fyra raka förluster i raden. Ett mycket kapabelt lag vissa stunder men de skiftar alldeles för mycket i prestationerna från vecka till vecka. Senast ruskade de om serieledande Huesca (1-2) ordentligt och det skvallrar ändå en del om kapaciteten. Nu är det vinst som gäller för att klättra upp på säker mark och tränare Gerard Lopez känner nog en extra press då hans jobb förmodligen hänger på kvällens resultat. Jag tror på ett lika offensivt spel som senast och då ska vi nog kunna få se en riktigt underhållande match med chanser åt båda håll. Kikar vi till truppläget så är mittback David Costas avstängd och det gynnar givetvis överspelet. En given startspelare en normal dag.

Rayo Vallecano har siktet inställt på La Liga och laget har onekligen chansen då de placerar sig på en tredjeplats just nu. Det är dock otroligt jämnt i Segundan så något oavgjort resultat tror jag inte att de är intresserade av här. Ska de lägga beslag på en direktplats så är det seger som gäller i den här typen av matcher. Formen är bra med två raka segrar och det är framförallt det offensiva spelet som varit vägvinnande för Rayo den här säsongen. De har en mycket vass uppsättning av anfallsspelare och det är inte heller speciellt oväntat att de gjort flest mål i hela ligan så här långt. Defensivt har de dock en hel del att jobba på och så har det varit under många år i klubben. 37 insläppta mål så här långt är faktiskt bara sju färre än Barcelona B, och då placerar sig lagen i varsin ände av tabellen. Litet avbräck att Trejo saknas idag men samtidigt så har Rayo en ruskig bredd i den offensiva delen, så det ska inte vara någon fara.

Talar för spelet:

  • Barcelona behöver en seger för att ta sig upp på säker mark och tränare Gerard Lopez är en pressad tränare för tillfället. Jag tror att det blir offensivt upplägg från hemmalaget.
  • Inte heller Rayo Vallecano lär nöja sig med en poäng i jakten på en direktplats till La Liga. Det luktar offensivt även från gästerna.
  • Rayo Vallecano har en ruskig offensiv och det är även det lag i Segundan som gjort flest mål så här långt. Defensivt har de dock brister.
  • Barcelona B saknar sin ordinarie mittback David Costas till dagens match och det är ett blytungt avbräck som gynnar överspelet.

/[email protected]

  • Pengarna tillbaka vid 0-0
  • Stort fokus på Premier League
  • Snygg sajt

Kommentarer

Feedback