Reklam

Barcelona - Deportivo Alavés: Barca Ö1,5 första halvlek

Matchcenter
28 januari 2018 at 20:45 - Fotboll, Spanien - Primera División
Camp Nou    Ignacio Iglesias
28 jan 2018 at 12:09 (Uppdaterad 29 jan 2018 at 00:07) 28/01
72
0

Chans: 50%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss:
10Bet Spela nu hos 10Bet
Camp Nou bjuder in till match under söndagskvällen då Barcelona gästas av Alaves. Barcelona har sett otroligt starka ut den senaste tiden och jag tror man avgör redan i första halvlek mot ett vingklippt Alaves.

Barcelona har sett otroligt stabila ut den här säsongen då laget toppar ligan med 11 poäng till godo på tvåan Atletico Madrid. Efter derbyvinsten mot Espanyol (2-0) tidigare i veckan så är man även klara för semifinal i Copa del Rey. Avancemanget betyder dock att katalanerna har extremt många matcher att spela i februari, där även Champions League drar igång. Därför tror jag att Valverde vill avgöra det här mötet så fort som möjligt, för att sedan slå av på takten och vila lite. Det väntas bli en stark startelva i dagens match och mycket pekar mot att Coutinho får sin första start. Han såg riktigt bra ut det lilla han spelade mot Espanyol och han spetsar givetvis till det offensiva ännu mer. Valverde har ställt upp lite mer defensivt på slutet med en 4-4-2 men på hemmaplan mot den här typen av motstånd får vi nog se mer av en 4-3-3. Så ställde han upp i hemmamatchen mot Deportivo (4-0), men nu blir det troligtvis Coutinho istället för Paco bredvid Suarez och Messi. Då blir det nog full gas framåt från start här.

Alaves har verkligen ryckt upp sig efter tränarbytet då laget plockat sju poäng på de fyra senaste matcherna och klättrat upp på säker mark i tabellen. Precis som Barcelona så har man även spelat cupmatch tidigare i veckan, men där tog det stopp på hemmaplan mot Valencia. Matchen gick dessutom till förlängning och det känns inte optimalt inför den här uppgiften. Nu har de fått en dag mer vila än Barcelona men Alaves har ju inte alls samma bredd i truppen som katalanerna. De reser dessutom till Camp Nou med en hel del avbräck inför kvällens match. Till och börja med så stryker vi Tomas Pina och Rodrigo Ely som båda är avstängda. Vidare så kommer inte heller Daniel Torres eller Manu Garcia till spel på grund av skador. Otroligt tunga tapp på det defensiva mittfältet och det är lite av nyckeln för att orka stå emot på Camp Nou. Nu kommer troligtvis Wakaso och Medran spela där och det känns verkligen inte optimalt i en bortamatch mot Barcelona.

Talar för spelet:

  • Barcelona har många matcher som väntar framöver och vill nog gärna få detta överstökat så fort som möjligt. Därför tror jag på en stark startelva från Valverde.
  • Coutinho väntas ta plats i startelvan idag och tillsammans med Suarez och Messi så har hemmalaget en sylvass offensiv.
  • Alaves har blytunga avbräck på det defensiva mittfältet och det kommer säkerligen märkas av redan från start.

Jag var länge inne på att spela Barcelona -1,5 i första halvlek men spelar lite säkrare ifall Alaves skulle råka pilla in en boll. 10Bet erbjuder 2,20 för minst två hemmamål i första halvlek och det sprätter vi in en medelinsats på!

/[email protected]

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback