Reklam

Barcelona - Deportivo Alavés: Flest mål i andra halvlek

Matchcenter
18 augusti 2018 at 22:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Camp Nou    Jose Sanchez
18 aug 2018 at 17:32 (Uppdaterad 18 aug 2018 at 23:40) 18/08
30
0
Chans: 55%
Spelvärde: 105,05%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 5/10
Hit/Miss:
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Lördagens sena match från La Liga hittar vi på Camp Nou där Barcelona tar emot Alaves. Jag förväntar mig ett väldigt defensivt bortalag i den här matchen och det borde passa mitt spel utmärkt.

Barcelona har gjort ett riktigt bra transferfönster och siktar nu på att plocka hem ännu en titel i La Liga. Först ut på vägen är en hemmamatch mot Alaves och det är ingen vildare gissning att hemmalaget kommer ta hand om bollinnehavet från minut ett och försöka mala ner sitt motstånd. Jag såg faktiskt det här mötet på plats under förra säsongen och mycket talar för en liknande matchbild nu. Alaves gjorde inte många knop framåt i den matchen men lyckades trots detta ta ledningen när Guidetti snubblade in ett friläge i första halvlek. Barcelona vände dock på steken i andra halvlek där Alaves inte riktigt orkade hålla sina positioner.

Det är ofta vi får se den här typen av matcher när Barcelona är inblandade och därför tycker jag att det här spelet är väldigt intressant. Katalanerna förivrar sig sällan i första halvlek utan spelar istället runt bollen för att trötta ut sina motståndare. Sedan finns det givetvis kvalite i laget för att stänka in minst ett par bollar i första halvlek men jag litar på att ett defensivt starkt Alaves lyckas hålla stången någorlunda första 45 min.

Flest mål i andra halvlek spelas till 1,91 hos Betsafe!

/[email protected]

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback