advert

Barcelona - Celta de Vigo: Sergi Gómez varnad

Matchcenter
2 december 2017 at 13:00 - Fotboll, Spanien - Primera División
Camp Nou    Mario Melero
2 dec 2017 at 02:55 (Uppdaterad 2 dec 2017 at 22:48) 02/12
65
0

Chans: 35%
Spelvärde: 112,00%
Lägsta spelbara odds: 2,86
Units: 4/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Lördagens La Liga drar igång kring lunchtid då Celta Vigo gästar Barcelona på Camp Nou. Det innebär att en spelare i Celta Vigo kommer hem och han är nog väldigt sugen på att visa upp sig. Han kan dessutom få spela på en ovan position och då lär en varning ligga nära till hands. Fint odds som vi måste testa!

Sergi Gómez är född några mil norr om Barcelona och gjorde fyra fina säsonger i b-laget mellan 2010-2014 där han var en viktig kugge. Han fick dock aldrig riktigt chansen i förstalaget och gjorde därför en resa till Galicien, där han är kvar än idag. Ingen fulspelande herre på något sätt och det kan vi även se på samlingen gula kort genom åren, där han ligger runt 5-6 kort per säsong. Förmodligen därför vi får ett så pass högt odds på honom idag.

Jag tror dock att han är aningen övertaggad när han möter Barcelona och han har även sagt att det är väldigt speciellt att komma hem. När Celta Vigo var på besök förra säsongen åkte han på ett kort och samma visa var det näst senaste gången Sergi Gomez klev ut på Camp Nou. Dagen till ära spås han dessutom få ta hand om en ytterbacksposition då vänsterback Jonny är avstängd. Det bästa alternativet är egentligen Roncaglia men då han varit borta i två månader, på grund av skada, så tror jag knappast att han kastas in här.

Talar för spelet:

  • Sergi Gómez har tagit ett gult kort båda gångerna han besökt Camp Nou
  • Här kan han få en ovan position då vänsterback Jonny är avstängd
  • Barcelona kommer ha stort bollinnehav och det lär därför uppstå en hel del situationer kring Gómez
  • Mario Melero är en av de kortgladaste domarna i ligan med ett snitt på sex kort per match

Med dessa förutsättningar så måste vi bara gilla det odds som erbjuds på att Sergi Gómez åker på en varning. Övertänd, kanske ovan position och möjligen även otajmad efter att ha missat de två senaste matcherna.

/[email protected]

  • Svensk gigant inom betting
  • Felfri produkt
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback