Reklam

Barcelona - Atlético Madrid: Luis Suarez blir varnad

Matchcenter
4 mars 2018 at 16:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Camp Nou    Jesús Gil
4 mar 2018 at 14:53 (Uppdaterad 4 mar 2018 at 19:21) 04/03
33
0
Chans: 40%
Spelvärde: 112,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 4/10
Hit/Miss:
10Bet Spela nu hos 10Bet
Toppmatch i La Liga under söndagen där serieledande Barcelona gästas av tabelltvåan Atletico Madrid. Jag tror på heta känslor i matchen och har siktat in mig på en herre som brukar bli varnad på hemmaplan mot just Atletico Madrid.

Luis Suarez är utan tvekan en skicklig spelare men den uruguayanske anfallaren har även en hel del annat för sig på planen, förutom att spela fotboll. Han drar sig inte för att förstärka i olika situationer och dessutom är han flitig med att gestikulera åt både domare och linjemän. Han rör utan tvekan upp en hel del känslor och mot ett fysiskt spelande motstånd så kommer det bli hett idag. För övrigt så brukar han ta kort mot just Atletico Madrid på hemmaplan. I 5 av de 6 senaste hemmamatcherna mot Atletico så har han blivit varnad.

Han står på fyra gula kort så här långt och gjorde allt i sin makt för att plocka en ostskiva i derbyt mot Girona (6-1) för två matcher sedan. Enbart för att stå på noll inför den här matchen. Det misslyckades och därför fick han trippa runt på tårna i senaste omgången mot Las Palmas (1-1) och verkligen hålla sig i skinnet. Han var verkligen from som ett lamm i den matchen. Därför tror jag verkligen att det blir all-in här och en avstängning borta mot jumbon Malaga i nästa omgång är inte så jobbig. Barcelona har dessutom en CL retur i tankarna där så det kan nog passa bra med en avstängd Suarez.

Ett gult kort på Luis Suarez betalar 2,80 hos 10Bet och det tycker jag är en smula för högt med tanke på förutsättningarna. Han har som sagt kort i 5 av de 6 senaste hemmamatcherna mot Atletico Madrid och en avstängning mot jumbon Malaga i nästa omgång spelar ingen större roll. Det kommer bli situationer idag och Gil Manzano är en domare som gillar att visa vad han har i fickan.

/[email protected]

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback