Annons

Balaji/Nedunchezhiyan - Chardy/Martin: 2 - Speltips

22 januari 2023 at 01:00 - Tennis, Australien - Australian Open
21 jan 2023 at 17:03 (Uppdaterad 22 jan 2023 at 06:49) 21/01
44
+1
Chans (1-2): 27-73%
Spelvärde: 109,50%
Lägsta spelbara odds: 1,37
Units: 8/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Medelmåttor på challengertouren som är uppe och leker med de stora pojkarna. Det går sällan.

Smått otroligt skräll i förra rundan där Balaji/Nedunchezhiyan besegrade Dodig/Krajicek, ett av världens högst rankade par. Balaji och Nedunchezhiyan är två indier som, jag ska inte säga att de sladdar på challengertouren. De har bra ranking båda två. Men de lever högt på att challengertouren numera är urvattnad och de hittar ofta turneringar där dubberlspecialister i princip saknas. De är två allmänt tunna spelare som ja, de ska helt enkelt inte vara riktigt nära att hålla på atp-touren. Så en superskräll att de är här.

Nu kommer det dock att ta stopp.

Fransmännen Chardy/Martin är ett starkt par som framför allt har massor av kraft i sig. Två starka servare, två spelare som går för returerna hela tiden. Kort sagt, två spelare och ett par tillsammans med hög kapacitet i sig som nog inte direkt har något emot att möta ett par bestående av två spelare som är allmänt tunna och servar svagt.

Jag tror helt enkelt inte att indierna kommer få fram sina styrkor. Fransmännen har alldeles för mycket kraft för att det ska kunna hända något här. Och ska man göra det enkelt och tydligt. Det är klasskillnad. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback