Annons

Balaji - Lipovsek Puches: 2 - Speltips & Rekar

31 oktober 2022 at 16:00 - Guayaquil challenger
31 okt 2022 at 14:33 (Uppdaterad 31 okt 2022 at 18:51) 31/10
57
+1
Chans (1-2): 31-69%
Spelvärde: 128,34%
Lägsta spelbara odds: 1,45
Units: 10/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Kval till en challenger i Ecuador. Nivån är inte hög. Men spelet är jättebra.

Challenger på grus i Ecuador och kval. Det är inte så att Djokovic och Nadal är på plats så att säga. Men ska man vara alldeles ärlig. Ska man leta de absolut största spelvärdena, då är det lite i såna här turneringar man  fortfarande ska leta.

Här två dubbelspelare. Balaji den mer lyckade av dem i den spelformen, men vad spelar det för roll?

Båda två har varit uppe bland de 300 bästa i världen i singel. Några år sen för båda två. Jag skulle säga att Lipovsek Puches var en mer vettig spelare under lite längre tid än Balaji. Balaji har egentligen aldrig varit så bra. 

Vad skiljer då?

För det första. Lipovsek Puches tar sitt singelspel lite mer seriöst nu för tiden medan Balaji enbart fördriver tiden med singelspel ibland. Det är en viktig parameter. Lipovsek Puches kommer ta matchen på mer allvar.

Och så har vi underlaget. Balaji är en indisk dubbelspelare. Vissa av er vet nog hur indier spelar dubbel. De servar och returnerar halvbra, och sen tar de nätet. Balaji är en typisk indisk dubbelspelare. Han har ingen annan kvalité än sin volley och att då hävda sig på grus, det kan vara lite bökigt. Lipovsek Puches är istället en utpräglad grusspelare som vill spela sin dubbel från baslinjen.

Att det är jämna odds här ser jag som helt knasigt. Vi har en stor favorit.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback