Reklam

Avangard Omsk - Torpedo Novgorod

1 februari 2016 at 14:00 - Hockey, Ryssland - KHL
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
2
0

Speltips på KHL i eftermiddag

Det spelas en tidig KHL (Kontinental Hockey League) match svensk tid idag. Redan klockan 13:00 är det nedsläpp mellan Avangard Omsk och Torpedo Novgorod. Det är två ryska klubbar som spelat i KHL sedan starten  2008 och har möts ett antal gånger sedan dess. Det är tre svenskprofiler som spelar ikväll; Jonas Ahnelöv som spelar i Omsk och Linus Videll samt lerums-sonen Carl Klingberg i Torpedo.

 Det är två lag med lite olika förutsättningar som går in i den här matchen. Avangard har förlorat sina två senaste men hade innan dess fyra raka segrar. Avangard leder sin konferens och efter sina två senaste förluster lär de verkligen gå för segern här i eftermiddag för att inte ge lagen bakom chansen att komma ikapp och förbi.

Torpedo i sin tur har två raka vinster inför matchen men överlag så har laget varit i ganska dålig form de senaste veckorna. Innan dessa två vinster hade man fyra rakar förluster och man harvar runt i mitten i den västra konferensen.

De tre senaste matcherna lagen emellan har nederlagstippade Torpedo faktiskt gått vinnande ur striden, men det var under lite andra förutsättningar. Idag måste Avangard Omsk verkligen ta tag i spelet från första nedsläpp och dominera motståndarna i anfallszon som de brukar göra.

Mitt spel

I eftermiddag är det helt klart Avangard som är favoriter och jag tror att de kommer att försöka komma på rätt spår igen efter de senaste förlusterna. Hemma i Omsk Arena brukar man vara riktigt starka och Torpedo skall inte kunna sätta emot här.

Oddset på 2.0 på den raka ettan är enligt mig något för högt satt. Personligen hade jag nog lagt oddset minst två punkter nedåt. Riktigt bra värde helt enkelt!

Oddset hittar du på bet365.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback