Reklam

Attila Balazs - Gian Marco Moroni: Correct score: 2-0

Matchcenter
4 april 2018 at 10:40 - Tennis, Challenger
4 apr 2018 at 09:25 (Uppdaterad 4 apr 2018 at 13:40) 04/04
64
0

Chans: 42%
Spelvärde: 117,60%
Lägsta spelbara odds: 2,38
Units: 7/10
Hit/Miss:
William Hill Spela nu hos William Hill
Turnering: Challenger Alicante. Underlag: Grus.

Tycker han visade lite mänskliga tendenser igår, Moroni. Han är verkligen ett slags stallskrik i tennisvärlden just nu. Ingen vidare ranking, men han har börjat vinna matcher på challengernivå och han ser väldigt bra ut. Problem igår dock mot Martinez där han verkligen inte var värd att vinna första set och jag tycker man där såg lite av var hans egentliga nivå antagligen är. Martinez är runt 250 i världen i spelstyrka. Moroni är just nu ungefär så bra eller kanske lite bättre. 

Motståndare idag för Moroni är Balazs och Balazs, han är en formstark rackare. Han har i princip rensat på futuretouren i år när det gäller spel på grus och i första omgången i den här turneringen igår körde han över Vatutin totalt, det imponerar stort.

Väldigt stabil spelare, Balazs. Han har inte mycket till svackor i matcherna utan håller sin nivå. Han är en extrem grusspecialist som är och nosar på att vara bland de 150 bästa i världen i spelstyrka, och jag tror helt enkelt inte att Moroni riktigt kommer räcka till mot det motståndet idag.

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback