Reklam

Att gå till andra chansen: Mariette

15 februari 2020 at 20:00 - Melodifestivalen Luleå
14 feb 2020 at 09:19 (Uppdaterad 22 feb 2020 at 08:55) 14/02
27
0
Chans: 63%
Spelvärde: 110,25%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 9/10
Hit/Miss:
LeoVegas Spela nu hos LeoVegas
Mello Luleå

Det funkar inte att vara tråkig i Melodifestivalen. Man kan nöta på och vara med i hur många år som helst men man belönas aldrig med att det blir bättre och bättre för lång och trogen tjänst. 

Det blir istället tvärtom. Man har sina bra chanser i sina två första försök. Sen blir det tuffare och tuffare. Mariette har hittills tre finalplatser. Trea, fyra, och femma har hon kommit. I den ordningen. Hon har tappat en position för varje gång hon varit med. Jag tror faktiskt hon går till final denna gång också, men inte efter att först ha besökt andra chansen. vad slutar hon sen där då? Sexa kanske? 

I den här deltävlingen känns Mohombi snudd på klappad och klar som en direktfinalist. Märkligt att han inte lyckades bättre än han gjorde i finalen förra året. hans låtar känns som klippta och skurna för det här formatet.

Drängarna sänker Mariette

Bakom honom tror jag att Drängarna kniper den andra finalplatsen. Vi har sett det i de tidigare deltävlingarna att de bidrag som blir mer och mer betrodda under veckans gång går hela vägen. Jag tror det blir så för Drängarna nu också. Röstningsformatet numera gynnar bidragen som tilltalar inte enbart yngre människor vilket borde vara positivt för dem. 

Faith Kakembo är också tippad och är den som skulle kunna peta bort Drängarna. Jag tror dock inte att Mariette är den som gör det.

Bakom finns det inte mycket. De tre andra bidragen känns inte som att de ska kunna hota.

Mariette kommer trea eller fyra hur det än blir och 1,75 känns som ett för högt odds på at tdet blir så.

Läs allt om Mello i Luleå och allt om Melodifestivalen 2020 här på Betting. 

  • 100 kr freebet i välkomstbonus! Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet

Kommentarer

Feedback