Reklam

Atletico Madrid - Villarreal

21 februari 2016 at 16:10 - Fotboll, Spanien - Primera División
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Dag: söndag den 21:e februari

Tid: 20:30

Plats: Vicente Calderon

Det är dags för den 25:e omgången i La Liga. Andra placerade Atletico Madrid tar emot fjärde placerade Villarreal på hemmaplan. I den senaste matchen så mötte Atletico Getafe på bortaplan där det blev en 1-0 seger och målet gjordes genom Fernando Torres. Även Villarreal kommer från en seger då de besegrade Napoli i Europa League med 1-0 på hemmaplan.

Som vanligt ligger Atletico med i toppen av La Liga, de har nio poäng upp till serieledande Barcelona. Deras försvarsspel denna säsongen har varit helt otroligt då de bara har blivit 11 insläppta mål på 24 matcher. En stor anledning till det är deras mittback Diego Godin som även är kapten i laget. Han har spelat alla matcher utan en då han var avstängd. Framåt har de har de varit okej då de har gjort 35 mål så här långt att jämföra med Barcelonas 67 mål så här långt.

Villarreal gör en riktigt bra säsong och ligger för tillfället på en kval plats till Champions League. Så de kvarvarande matcherna är otroligt viktiga då en Champions League plats betyder väldigt mycket. Även Villarreal har varit riktigt bra defensivt detta år, 17 insläppta mål har det blivit. Mittfältaren Jonathan Dos Santos drog på sig en skada i matchen mot Napoli och kommer bliv borta till mitten av April.

Senast lagen möttes var i september förra året och då slutade det med en 1-0 seger för Villareal.

Mitt Speltips.
I denna matchen kör vi att en straff kommer tilldömas och det ger ett odds på 3.95 hos unibet. Ett bra odds då båda lagen har väldigt snabba och tekniska spelare som kommer göra det svårt för försvararna att hänga med.

 
  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta
Feedback