advert

Atlético Madrid - Real Sociedad: Över 2,5 Mål

Matchcenter
2 december 2017 at 16:15 - Fotboll, Spanien - Primera División
Estadio Wanda Metropolitano    Santiago Jaime
2 dec 2017 at 03:31 (Uppdaterad 2 dec 2017 at 18:10) 02/12
56
0

Chans (över-under): 54-46%
Spelvärde: 104,76%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 5/10
Hit/Miss:
888sport Spela nu hos 888sport
Estadio Wanda Metropolitano står som värd för lördagens möte där Atletico Madrid - Real Sociedad gör upp om tre poäng. Atletico Madrid har spelat mer offensivt den senaste tiden och när Real Sociedad är inblandade vet vi att det alltid blir underhållande matcher. Här ska vi kunna få se en del mål!

Atletico Madrid är fortfarande obesegrade i La Liga men ska de kunna utmana om ligaguldet denna säsong så räcker det inte med oavgjorda resultat titt som tätt. Hela sex kryss har de på kontot och en stor anledning till detta är det defensiva tänket från Diego Simeone. Jag tycker dock att han släppt på bromsen lite och det fick vi verkligen se i senaste ligamatchen på bortaplan mot Levante (5-0). Där startade han med Griezmann, Gameiro och Correa på planen samtidigt och det blev ett helt annat tryck i offensiven. Ingen anledning att ändra på den uppställningn nu, även fast man aldrig kan vara riktigt säker när det kommer till Simeone...

Real Sociedad ligger på en sjundeplats i La Liga och har gjort det helt ok så här långt. Den fina placeringen kan de dock inte tacka försvarsspelet för, som varit rent uselt långa stunder den här säsongen. Hela 24 insläppta mål så här långt och de kommer från en mindre bra insats hemma mot Las Palmas (2-2) i senaste ligaomgången. Dessutom blev de utslagna i Copa del Rey tidigare i veckan mot Lleida (2-3), ett lag från tredjeligan. Offensivt ser det dock desto bättre ut. Laget går sällan mållösa och har fina spelare i anfallet så som Januzaj, Willian Jose och Oyarzabal. Dessa herrar borde skapa chanser även på Atletico Madrid.

Talar för spelet:

  • Diego Simeone har inte ställt upp lika försvarsinriktat den senaste tiden
  • Sociedad har en av ligans bästa offensiv tillsammans med en av ligans sämsta defensiv
  • Defensiva avbräck hos båda lagen då Juanfran och Llorente missar matchen

/[email protected]

  • Komplett sportprodukt
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Kommentarer

Feedback