Reklam

Atlético Madrid - Athletic Club: Atletico vinner och håller nollan

Matchcenter
18 februari 2018 at 16:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Wanda Metropolitano    José González
14 feb 2018 at 20:48 (Uppdaterad 18 feb 2018 at 18:08) 14/02
72
0
Chans: 57%
Spelvärde: 109,44%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Estadio Wanda Metropolitano bjuder in till match under söndagen där Atletico Madrid tar emot Athletic Bilbao. Gästarna har två tunga avbräck till den här matchen och därför känns det här spelet givet!

Atletico Madrid spelade inte alls särskilt bra i början på säsongen men trots detta placerar sig laget på en andraplats i La Liga med facit 15-7-1. På de två senaste omgångarna har de knappat in fyra pinnar på Barcelona och har fortfarande en liten chans att att nå ligaguldet, även fast det är ett långskott. Spelet har sett riktigt bra ut den senaste tiden där vi verkligen fått se det gamla Atletico, där fokus ligger på det defensiva. De tog en tidig ledning mot Malaga (1-0) senast och efter det målet hade domaren egentligen kunnat blåsa av matchen. Oblak fick göra en fin räddning på en frispark men i övrigt så var det väldigt lugnt. Laget har släppt in ett mål på de fem senaste matcherna, vilket säger en del om det defensiva spelet. Till den här matchen verkar det även som man får tillbaka både Godin och Savic, vilket vore ett klart plus!

Athletic Bilbao har inte haft någon rolig säsong så här långt då baskerna placerar sig först på en 13:e plats i La Liga. De har plockat poäng i 16 av 23 ligaomgångar så här långt men det är alldeles för många oavgjorda resultat för att de ska kunna slåss om en europaplats. På tal om europaspel så möter de Spartak Moskva två gånger på en vecka nu och de har inte en tillräckligt bred trupp för att kunna konkurrera både i Europa League och i La Liga. Till den här matchen har de dessutom två tunga avbräck i både Raul Garcia och Aritz Aduriz. Två stora ledare i laget som dessutom spottat in 13 av lagets 24 mål så här långt. Athletic hade fått det tufft med Garcia och Aduriz på planen, men nu blir det betydligt svårare.

Talar för spelet:

  • Atletico Madrid är inne i en mycket bra formkurva där de vunnit fyra av de fem senaste matcherna. Vid samtliga segrar har de hållit nollan.
  • Atletico Madrid är det lag som släppt in lägst antal mål på hemmaplan den här säsongen. Endast fyra insläppta på elva matcher.
  • Athletic Bilbao saknar två viktiga kuggar i Garcia samt Aduriz, och har dessutom sålt den mycket viktige mittbacken Laporte till Manchester City.

Talar emot spelet:

  • Atletico Madrid kan ha svårt att komma till de riktigt heta chanserna när de är det spelförande laget. Det är det enda orosmolnet här.

/[email protected]

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback