Reklam

Atlanta Hawks - New Orleans Pelicans: 2

Matchcenter
8 oktober 2019 at 01:30 - Basket, USA - Friendlies Preseason
Philips Arena
7 okt 2019 at 07:57 (Uppdaterad 28 okt 2019 at 19:45) 07/10
25
0
Chans (1-2): 37-63%
Spelvärde: 111,51%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 7/10
Hit/Miss: 109-133
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Försäsong NBA
  • Hur mycket kommer Pelicans fanskara växa i år tro? Från en av de sömnigaste klubbarna i NBA till en av de absolut hetaste. Nu får dessa små marknader sällan behålla sina bästa spelare särskilt länge så det komme väl inte bli så men om Pelicans fått behålla den kärna unga spelare de har nu hade de kunnat vinna titeln om några år.
  • I princip alla spelare i Pelicans är nya och de kommer behöva jobba hår under försäsongen för att spela ihop sig. Det talar för att de kommer använda sina bra spelare ganska mycket. Och bra spelare har de. Williamsson som valdes som nummer ett i draften i somras är den mest haussade spelaren sen James för 15 år sen. Holiday, Ingram, Hart, Favors och inte minst, Ball som valdes som nummer två i draften för ett par år sen. Han fick aldrig riktigt chansen att styra skutan som han vill i Lakers. Nu kommer han få chansen i Pelicans och det kan bli hur bra som helst. Det kan gå fel, men det kan gå otroligt rätt också. När det gäller talang ser Pelicans helt vansinnigt intressant ut.
  • Hawks ser ut precis som förra säsongen. De har Young och Collins, sen absolut inget mer. Nu är Huerter skadad också, det är inte bra. I en försäsongsmatch spelar inte stjärnorna 30 minuter som Young och Collins måste göra om Hawks ska hålla en hög nivå. De känns bara inte bra.
  • Jag gissade på 1,60 på Pelicans här. Jag fick mycket bättre än så. 
  • Spela för 100 kr och få gratisspel värt 100 kr!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback