Reklam

Athletic Club - Real Sociedad: Över 2,5 Mål

Matchcenter
16 december 2017 at 16:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
San Mames Barria    David Fernández
16 dec 2017 at 11:30 (Uppdaterad 16 dec 2017 at 18:10) 16/12
38
0
Chans (över-under): 57-43%
Spelvärde: 107,73%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Högintressant möte på San Mames under lördagen då Athletic Bilbao tar emot Real Sociedad i ett baskiskt derby. Jag räknar med högt tempo här och två lag som verkligen går för tre poäng. Då borde vi få se en del mål i matchen.

Athletic Bilbao har gått svagt den här säsongen då laget placerar sig på en 14:e plats i tabellen med 17 poäng på kontot. Endast fem poäng till godo på Alaves under nedflyttningsstrecket men samtidigt är det bara fyra pinnar upp till Villarreal på sista europaplats. Som vanligt kan vi räkna med ett Athletic som går hårt för tre poäng och speciellt idag när det vankas derby. Laget har haft en del bekymmer med målskyttet på hemmaplan den här säsongen ska nämnas, fem mål på sju hemmamatcher är ingen rolig siffra. Samtidigt så ska vi inte dra för stora växlar på detta då motståndet varit knallhårt så här långt. Lag som Atletico Madrid (1-2), Sevilla (1-0), Barcelona (0-2), Villarreal (1-1) och Real Madrid (0-0) vet hur man spelar försvarsspel, det vet inte dagens motstånd.

Real Sociedad har gått lite bättre än Athletic Bilbao så här långt men formen är usel och La Real sjunker allt längre ner i tabellen. Just nu en 10:e plats tillsammans med 19 poäng på kontot. Offensivt så håller jag laget väldigt högt och 28 mål framåt är en väldigt bra siffra på 15 omgångar. Nu gick de mållösa i senaste omgången hemma mot Malaga (0-2) men idag kommer man inte stöta på ett lag som bara backar hem. Gästerna kommer få stora ytor i dagens match och då är man giftiga. Frågan är dock om de orkar stå emot defensivt, de har släppt in 28 mål den här säsongen och det ser inte bra ut i försvarslinjen. Inigo Martinez är en riktigt bra mittback i grunden men han har inte sett rolig ut sedan han kom tillbaka från skada. Jag tycker också att kollegan Diego Llorente ser otroligt darrig ut och gör många misstag ute på planen.

Detta är ett derby och med två lag som placerar sig långt ner i tabellen så tror jag på full gas framåt från båda håll. Senast de drabbade samman på San Mames var det Athletic som drog det längsta strået med en 3-2 vinst och jag är inte främmande för något liknande idag. Över 2,5 mål måste testas till fina 1,89!

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback