Reklam

Athletic Club - Real Madrid: Över 5,5 kort

Matchcenter
15 september 2018 at 20:45 - Fotboll, Spanien - LaLiga
San Mames Barria    José González
14 sep 2018 at 21:12 (Uppdaterad 15 sep 2018 at 22:39) 14/09
25
0
Chans: 45%
Spelvärde: 114,75%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 5/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Lördagens La Liga avslutas på nya San Mames där Athletic Bilbao tar emot Real Madrid. Det brukar bli heta känslor mellan dessa två lag och jag tycker det är en trevlig kortlina som erbjuds. Får vi se kortfest?

Athletic Bilbao har endast hunnit med två matcher den här säsongen och på dessa har laget samlat på sig totalt sex varningar. Båda matcherna har spelats på hemmaplan och det är just inför de egna fansen som Athletic blir lite väl heta, speciellt när Real Madrid kommer på besök. Det är en av säsongens viktigaste matcher och här finns det inte på kartan att vika en tum i duellerna. Det såg vi inte minst i förra säsongens möte på San Mames där det kastades ut sju gula samt ett rött kort. Det finns risk för ett ganska böljande spel i matchen och ett högt tempo är givetvis något som gynnar kortspelet.

Domare i det här mötet är ingen mindre än Jose Luis Gonzalez Gonzalez. En rutinerad herre som sällan vevar ut kort åt höger och vänster men här tror jag att han får plocka upp ostskivorna för att sätta nivån. En match har han hunnit med den här säsongen och där blev det två gula kort i mötet Atletico Madrid - Rayo Vallecano. Ett derby förvisso men det bjöds inte på några hetare känslor där.

Det kommer bli många tuffa dueller på San Mames under lördagskvällen och därför tror jag att vi kliver över linan på 5,5 kort. Unibet erbjuder ett fint odds på hela 2,55!

/[email protected]

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback