Reklam

Athletic Club - Real Madrid: Över 3,0 Mål

Matchcenter
15 september 2018 at 20:45 - Fotboll, Spanien - LaLiga
San Mames Barria    José González
14 sep 2018 at 21:36 (Uppdaterad 15 sep 2018 at 22:36) 14/09
27
0
Chance (over-exact-under): 45-33-22%
Spelvärde: 113,10%
Lägsta spelbara odds: 1,49
Units: 5/10
Hit/Miss: 1-1
Bethard Spela nu hos Bethard
I en tidigare rek var jag inne på många kort i den här matchen men jag tror även att vi kan få se många mål. Athletic brukar gasa på framåt på hemmaplan och det borde ge oss en underhållande match.

Athletic Bilbao har fått en ganska trevlig start på säsongen då baskerna samlat på sig fyra poäng på två matcher. Båda matcherna har varit på hemmaplan där Leganes (2-1) och Huesca (2-2) stått för motståndet. Det har gått tre omgångar av La Liga men lagets möte mot Rayo Vallecano ställdes in i den förra omgången. Nu ställs de inför ännu en hemmamatch och den här gången är motståndet en av de tuffaste. Försvarsspelet har inte varit bra i de tidigare matcherna och det är givetvis oroande mot ett stjärnspäckat Real Madrid. Athletic är ett lag som sällan backar hem inför de egna fansen och det är något som kan ställa till det bakåt, samtidigt som de faktiskt kan ruska om Real Madrid i det offensiva.

Real Madrid har fått en smakstart på säsongen då laget plockat tre segrar på lika många matcher. Inget målkalas i premiären mot Getafe (2-0) men sedan har vi fått se två ordentligt målkalas då Girona (4-1) och Leganes (4-1) stått för motståndet. Inte direkt förvånande att det blir målsnålt mot Getafe, men Athletic spelar en helt annan typ av fotboll. Här kommer Real Madrid ställas mot ett betydligt mer offensivt lag men samtidigt kommer de få mer yta att arbeta på i det offensiva. Och det är en offensiv som sett riktigt bra ut, trots att de tappat Ronaldo. Det känns som övriga spelare tar större ansvar nu och någon som verkligen haft en bra start på säsongen är Benzema med sina fyra mål.

Ett offensivt Athletic kommer sätta tonen i den här matchen och då tror jag vi får se en underhållande match med många chanser, och förhoppningsvis många mål. Vi spelar över 3 mål till 1,78 hos Bethard!

/[email protected]

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback