Reklam

Athletic Club - Levante: Över 2,5 Mål

Matchcenter
23 april 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
San Mames Barria    José Munuera
23 apr 2018 at 17:48 (Uppdaterad 23 apr 2018 at 22:08) 23/04
37
0
Chans (över-under): 50-50%
Spelvärde: 108,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Måndagsmatch från La Liga som vi denna vecka hittar på nya San Mames där Athletic Bilbao tar emot Levante. Det brukar bli full gas framåt på den här arenan och därför tycker jag att oddset på ett överspel är lockande.

Athletic Bilbao har inte alls haft någon rolig säsong då laget placerar sig på en 14:e plats i tabellen med 40 inspelade poäng. Fortfarande en liten möjlighet till europaspel nästa säsong men då gäller det verkligen att gå rent i slutet och ha lite tur med andra resultat. Med ingenting att förlora så kommer vi få se ett mycket offensivt hemmalag i den här matchen, som alltid när Athletic spelar inför de egna fansen. De kan mycket väl täcka den här linan på egen hand en bra dag, men samtidigt så lämnar de stora luckor i försvarsspelet med sin spelstil på San Mames. En bra exempel på detta är senaste hemmamatchen mot Deportivo (2-3) där vi fick se ett ordentligt målkalas. Får vi en liknande matchbild i kvällens möte så ska vi ha goda chanser på minst tre mål. Aduriz är tveksam till spel men han har fått nöta en hel del bänk den senaste tiden så det ser jag inte som något större avbräck.

Levante har inte heller haft någon storslagen säsong så här långt då laget placerar sig på en 17:e plats i tabellen med 34 poäng på kontot. Sex poäng till godo på Deportivo under strecket så Levante kan ta ett ordentligt kliv mot förnyat kontrakt vid seger här. Nu tror jag att Levante inleder ganska defensivt till en början men när Athletic trycker på i det offensiva så tror jag att vi får se lite vilda västern oavsett. Levante är inte heller lika starka i försvarsspelet som tidigare säsonger, men något vassare i den offensiva delen. Spelare som Ivi och Morales är väldigt vassa i kontringsspelet så där kan Athletic bli straffade om de spelar allt för offensivt. Hos gästerna stryker vi avstängda Rochina men i övrigt kan de ställa en stark elva på planen.

Det brukar bli väldigt bra tempo på San Mames och det är endast seger som gäller för Athletic idag om de ska kunna nå en europaplats. Överspelet ger fina 2,17 hos Coolbet och det testas med en medelinsats.

/[email protected]

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback