Reklam

Athletic Club - Huesca: Double chance: x2

Matchcenter
27 augusti 2018 at 22:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
San Mames Barria    Javier Alberola
27 aug 2018 at 11:19 (Uppdaterad 27 aug 2018 at 23:51) 27/08
64
0
Chans (1-X-2): 52-29-19%
Spelvärde: 112,80%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-2
Unibet Spela nu hos Unibet
Två matcher från La Liga under måndagskvällen och den sena av dessa hittar vi på nya San Mames där Athletic Bilbao tar emot Huesca. Athletic vann sin premiärmatch men imponerade inte alls på mig, så kanske är det läge för skräll här?

Athletic Bilbao vann sin premiärmatch, men det var utan att imponera som de besegrade Leganes med 2-1. Det avgörande målet kom först på övertid efter att Muniain rullat in bollen i nätmaskorna. Athletic hade ett par giftiga chanser fram till detta men mestadels såg det väldigt krampigt och fantasilöst ut. Nu laddar de inför ännu en hemmamatch, men man gör det utan sin store anfallsstjärna Aduriz som haltade ut i premiären med en muskelskada. Aduriz börjar bli till åren förvisso men det är självklart att han kommer saknas enormt framåt. Nu ser det ut att bli Williams som tar den platsen och mot ett lågt försvarande Huesca så tror jag hemmalaget får det tufft att näta här.

Huesca är nykomlingar i La Liga och de fick bästa möjliga start på säsongen med en premiärvinst mot Eibar (2-1) på bortagräs. Eibar hade det mesta av bollinnehavet men Huesca slog om blixtsnabbt och skapade tillräckligt heta lägen för att göra minst ett par bollar till. Longo och Cucho ser ut som ett väldigt intressant anfallspar och sedan har de formstarke Alex Gallar som nätade två gånger om i premiären. Spelar de på ett liknande vis idag, vilket jag förväntar mig, så kan de mycket väl smita hem med samtliga poäng. Athletic har en tendens till att bli lite väl anfallsglada på hemmaplan och det kan man bli straffade för.

Vi testar dubbelchans X2 till 2,35 hos Unibet.

/[email protected]

  • 100% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Odds på film och politik

Kommentarer

Feedback