Reklam

Athletic Club - Eibar: Över 2,5 Mål

Matchcenter
26 januari 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - Primera División
San Mames Barria    Mario Melero
26 jan 2018 at 13:10 (Uppdaterad 26 jan 2018 at 22:50) 26/01
56
0

Chans (över-under): 50-50%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Vi har redan plockat över 60 kortpoäng här men jag tänkte att vi även ska nypa ett annat spel i matchen. Det kommer bli full gas framåt från hemmalaget och Eibar är absolut inget lag som lägger sig på försvar. Det luktar med andra ord mål!

Athletic Bilbao har repat sig efter en taskig start på säsongen men laget placerar sig först på en 12:e plat i tabellen med 26 inspelade poäng. Avståndet upp till en europaplats är just nu sex poäng och det innebär givetvis att det endast är seger som räknas i kväll, som alltid när Athletic spelar. De har en hel del oavgjorda matcher på kontot den senaste tiden men detta är knappast något lag som slår vakt om en poäng i sina matcher, speciellt inte i ett derby på hemmaplan. Många målsnåla matcher på hemmaplan den här säsongen men är det någonting som vi alltid kan räkna med på San Mames så är det högt tempo och massor av chanser åt båda håll. Dessutom så har hemmalaget lite defensiva bekymmer då varken Balenziaga, Kepa eller De Marcos kommer till spel.

Eibar hade precis som Athletic en trög start på säsongen men de har spelat upp sig ordentligt och befinner sig just nu på en 8:e plats i tabellen. Fyra poäng upp till den sista europaplatsen och det innebär att inte heller Eibar kan vara riktigt nöjda med ett oavgjort resultat här. Sedan är inte Eibar ett lag som brukar backa hem så jag tror att vi kan förvänta oss en match som det svänger härligt om. Eibar har visat en fin målform den senaste tiden men det defensiva spelet är ingenting som imponerat. Laget har släppt in mål i åtta av de tio senaste matcherna och det såg inte alls bra ut mot Malaga (1-1) i förra omgången. Dessutom saknas mittback Paulo Oliveira här och det är ett tufft avbräck. Ivan Ramis är förvisso tillbaka nu men han såg inte alls bra ut när han hoppade in mot Malaga.

Talar för spelet:

  • Det brukar bli full gas framåt när Athletic Bilbao spelar på hemmaplan och det borde innebära en öppen matchbild.
  • Båda lagen jagar en europaplats och bör därför inte vara nöjda med ett oavgjort resultat här.
  • Defensiva avbräck hos båda lagen till dagens match.
  • Det brukar bli målglada matcher mellan lagen på San Mames. 3-1 senast och gången innan det 5-2.

Talar emot spelet:

  • Athletic har haft problem med målskyttet på hemmaplan denna säsong där många matcher klivit under 2,5 mål.
  • Gästerna saknar Sergio Enrich i den här matchen och det är en startspelare i det offensiva.

/[email protected]

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback