Reklam

Atalanta - Roma

20 november 2016 at 16:00 - Fotboll, Italien - Serie A
7 apr 2017 at 15:00 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04


Ett formstarkt Atalanta med offensiv tränare tar emot ett offensivt starkt Roma som fortsätter ösa in mål. Här tror jag på en öppen match där vi har två lag som gillar att gå framåt och det lär skapas flertalet chanser.

Atalanta är alltså i riktigt bra form med 6 segrar och 1 oavgjord på de 7 senaste matcherna. Senast vann man borta mot Sassuolo med 0-3 men det var kanske lite väl stor marginal kan man tycka och Sassuolo saknade inte chanser. Matchen innan vann man hemma mot Genoa med samma siffror, nämligen 3-0 men även där fanns det chanser för motståndarna. Men Atalanta är i riktigt bra flyt just nu och går segrande ur de flesta matcher. Nu möter man dock ett av de offensivt starkaste lagen och har svårt att se att man återigen håller nollan.

Dessutom har man ytterbacken Conti avstängd här och frågetecken på backarna Toloi, Dramé och Konko.
Roma behöver väl ingen utförlig beskrivning direkt. man är ett väldigt offensivt starkt lag där Salah med hattrick senast i vinsten hemma mot Bologna (3-0). Och i Europa League på torsdagen innan den matchen mötte man Austria Wien på bortaplan och vann med 2-4 där en viss Dzeko gjorde 2 baljor. Han har varit riktigt bra den här säsongen och är het mest hela tiden. Då har jag inte ens nämnt El Shaarawy som vaknat till liv på slutet eller en Perotti som nästan alltid är vass framåt. Akilleshälen i detta Roma är ju dock defensiven som inte alls håller lika hög kvalité. När man dessutom spelar en offensiv fotboll så brukar man allt som oftast släppa in mål men vinna matcherna pga att man gör fler mål.

Nu har man dessutom lite skavanker i laget i backlinjen. Backarna Mario Rui, Florenzi och Manolas out här. Eller ja Florenzi är defnitivt borta men de andra två är frågetecken.

Uppdaterar med mer info närmare matchstart...

Men väljer att plocka Över 2.75 mål tidigt, här då jag inte tror vi kommer att få ett så högt odds när matchen väl startar. Vi får ett odds på 1.78 och skjuter in en medelinsats på det hos Bethard!
  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar
Feedback