Annons

Atalanta - Inter: (AH: 0,0) 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
13 november 2022 at 12:30 - Fotboll, Italien - Serie A
Gewiss Stadium    Daniele Chiffi
12 nov 2022 at 18:34 (Uppdaterad 13 nov 2022 at 14:25) 12/11
16
0

Serie A

Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 24-30-46%
Spelvärde: 107,74%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-3
10bet Till 10bet

Lunchmatch på Gewiss Stadion i Bergamo denna söndag när Inter besöker Atalanta i den sista omgången inför VM-break.

Mitt spel: Inter +0 asian hcp.

I dryga fem minuter fick jag känna mig som en kung innan Inter totalt slaktade Bologna och vände 0-1 till 6-1 i veckomatchen. Att vara så rätt ute men ändå åka på den så hårt är en intressant känsla. Det kunde faktiskt varit större ledning för gästerna.

Trodde inte jag skulle vara inne och pilla på Inter redan till denna match men efter Dzekos magiska kvittering i onsdags samt det efterföljande kross så kan jag inte annat än syna laget mot Atalanta här.

Bergamos stolthet är inne i en lite tyngre period efter att ha förlorat tre av de fyra senaste matcherna. Senast 2-1-torsk mot bottenlaget Lecce vilket var ett riktigt botten-napp.

Då Napoli vann dagens match (lördag) mot Udinese med 3-2 skiljer det nu otroliga 14 poäng ner till de här båda lagen, som alltså står på samma poäng. Kört? Ja troligtvis om man inte vinner denna, och jag tänker med boosten från förra rundan att gästerna, som troligtvis kan starta med samma elva har ett klart övertag på förhand.

Mäjliga startelvor:

Musso; Toloi, Demiral, Djimsiti; Hateboer, Pasalic, Koopmeiners, Maehle; Ederson, Lookman; Zapata

Onana; Skriniar, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Martinez, Dzeko

Hemmalaget kan alltså vara utan De Roon, Zappacosta och Muriel, vilket är tre spelare som normalt ska ha en plats i elvan. Hos Inter ser Matteo Darmian fortsatt ut att missa men det kan finnas en liten möjlighet till comeback för Lukaku, vilket får ses som en godkänt bonus isåfall.

Inter är obesegrade i de tre senaste på Gewiss Stadion och med formen + förutsättningarna med truppstatusen inräknad vi har till denna match känns +0 asian trygg. Förlust skulle vara en ren katastrof för Inzaghi som troligtvis skulle hänga extremt löst.

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback