Reklam

Aston Villa - West Ham: 2

Matchcenter
16 september 2019 at 21:00 - Fotboll, England - Premier League
Villa Park    Mike Dean
11 sep 2019 at 18:48 (Uppdaterad 16 sep 2019 at 22:52) 11/09
75
0
Chans (1-X-2): 27-33-40%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 3/10
Hit/Miss: 0-0
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Nyckelfaktorer;
- Fel favorit i matchen
- Aston Villa har inte imponerat under de första omgångarna
- Trezeguet är avstängd i Aston Villa
- Nästan hela truppen tillgänglig för West Ham

Aston Villa har inte imponerat under säsongen. De värvade överlägset flest spelare inför denna säsongen och har visat sig vara svårt. Fulham floppade förra säsongen efter att ha värvat flera kvalitetspelare men åkte ur med flera omgångar kvar att spela. QPR för några säsonger gjorde liknande. Tendenser finns i Aston Villa att göra något liknande. I Championship förra säsongen var man inget jättestarkt hemmalag (vann under helften av matcherna på Villa Park). Den ända segern man har tagit i ligan hittills är hemma mot Everton men de speglade inte matchbilden vilket xG bekräftar 0,81 mot Evertons 1,56 och Villa vann med 2-0. Trezeguet drog på sig rött kort förra matchen och är avstängd mot West Ham.

I West Ham ser det bättre ut. Man åkte på en riktigt käftsmäll i premiären 0-5 till Manchester City men vilket lag åker inte på liknande siffror mot dem??
Sedan spelade man 1-1 mot Brighton där man saknade Felipe Anderson och Haller som är två av de viktigaste spelarna för West Hams offensiv och fick med sig 1-1. Efter det gjorde Noble comeback efter skada och har startat det senaste matcherna mot Watford och Norwich. Han ger en helt annan balans i West Hams spel vilket laget under Pellegrini har väldigt svårt att hitta utan blir väldigt lätt offensivt balanserat. Han hänger inte med mot de bättre lagen som driver upp ett högre tempo men mot de sämre lagen är han oerhört viktig.
Det är första gången på väldigt länge West Ham kan ha kontinuitet i startelvan som de kan ha nu och kan ta sin tredje raka seger. Dock brukar West Ham vara väldigt ojämna i sina prestationer men nu med lite kontinuitet borde de kunna komma upp i nivå under denna matchen

Inget jättestarkt hemmalag som flera lag på den undre halvan brukar vara. De är många nya spelare som ska spela ihop sig på kort tid och har haft problem med det nu i början av säsongen. West Ham ska vara favoiter och tycler det finns spelvärde på West Ham-sidan och väljer att spela Raka 2an till 2,70 

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback