Reklam

Aston Villa - Brentford: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
22 augusti 2018 at 20:45 - Fotboll, England - Championship
Villa Park
21 aug 2018 at 16:49 (Uppdaterad 22 aug 2018 at 22:43) 21/08
26
0
Chans: 60%
Spelvärde: 104,40%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-2
Bethard Spela nu hos Bethard

Birminghamlaget Aston Villa spelar hemma mot Brentford på Onsdagskvällen. Aston Villa som är i bra form med fem raka matcher utan förlust och ligger på femteplats i tabellen efter tre omgångar. Brentford ligger på placeringen före på fjärdeplats med exakt lika många poäng. Brentford som även dem är i bra form med fyra raka vinster och många mål gjorda.

Brentford kommer med en vinst senast på hemmaplan. Då mötte de Sheffield Wed och vann relativt enkelt med 2-0. Målskyttarna i matchen var Maupay och Watkins. De är två av dem som ska stå för målgörandet denna säsong och de har verkligen kommit igång. De har gjort tre mål vardera på tre matcher och offensiv har det än så länge inte varit några problem för Brentford. Inledningsvis i Championship har de gjort åtta mål på tre matcher. 

Aston Villa hade Ipswich senast. En tuff bortamatch där resultatet fastställdes till 1-1. Aston Villa har tio raka matcher där de gjort minst ett mål och snittat över två mål mer match inledningsvis i Championship. 

En match med två formstarka lag och jag tror på att båda lagen gör mål til 1,74!

 

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback