Reklam

Asplöven - SK Lejon: 1

14 december 2017 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
14 dec 2017 at 16:03 (Uppdaterad 14 dec 2017 at 21:33) 14/12
68
0

Hockeyettan Norra

Chans (1-X-2): 58-20-22%
Spelvärde: 121,80%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 7/10
Hit/Miss: 6-2
ComeOn Spela nu hos ComeOn
Ikväll spelas den avslutande omgången i den norra hockeyettan där krislaget Asplöven tar emot SK Lejon. I början av säsongen hade Asplöven inte haft mer än 1.20-1.25 i odds här, men nu är förutsättningarna klart annorlunda vilket gör att vi erbjuds ett klart högre odds. Nog för att det är kris i klubben, men en bra chans bör man ändå ha.

Asplöven var topptippat av de flesta bolagen innan säsongen och tittade man på pappret så hade de värvat ihop ett väldigt bra lag. Sedan ska man få det att stämma också och det är något som det verkligen inte gjort. Klubben har stora ekonomiska bekymmer och egentligen vet väl ingen vad som händer nu efter jul och redan nu är många fria att gå om de vill och hittar en annan klubb. Senast mot Kalix hade man bara tre femmor och förlorade förväntat, men man stod upp väldigt bra med tanke på omständigheterna. Idag gör man sista matchen innan jul på hemmaplan och den här gången vinner man. De spelare som fortfarande är kvar i klubben håller fortfarande en bra nivå och mot ett lag som Lejon så ska man utan tvekan ha en bra chans. Lejon ligger fem poäng bakom Asplöven och har likt Asplöven ingenting att spela för. Lejon har släppt in drygt lika många mål som Asplöven, men däremot har man haft otroliga problem framåt. Trots formen hos Asplöven och trots att motivationen kanske inte är på topp så kommer jag backa dem idag. Oddset är alldeles för högt på Asplöven och måste testas.

Talar för spelet

  • Inget utav lagen har något speciellt att spela för och det tror jag bara gynnar Asplöven. Det lär inte bli någon grisig match oh det bör gynna det mest spelskickliga laget som utan tvekan är hemmalaget här.
  • Lejon är ett lag som krigar, men ärligt talat så har jag svårt att se laget prestera på topp denna torsdag när man inte har något att spela för. Sista matchen innan uppehåll och dessutom nästan tre timmar i buss.
  • Spetskompetensen talar för sig själv. Nog för att några spelare lämnat Asplöven, men de allra mest tongivande är fortfarande kvar och kommer spela. Det ska trots allt vara klasskillnad.
  • Lejon saknar båda sina duktiga målvakter och kommer få ställa en junior i kassen. William Wikström är säkert duktig, men Asplöven är farliga framåt och han kommer få en tuff debut.

Talar emot spelet

  • Asplöven har trots allt fem raka förluster och det av en anledning. Man har inte varit på topp och det hänger såklart ihop med hur allt sköts i klubben för tillfället. På pappret har man dock ett helt okej lag, men det gäller att få ihop det i sista matchen nu.
  • Lejon har faktiskt en liten grej att spela för och det är att man kan ta in ett poäng på Kiruna om man vinner med många mål idag och att Kiruna inte heller tar någon poäng. Det ska dock mycket till och innerst inne tror jag inte ens att man har en tro på det, även om det går.

Jag tycker oddset är alldeles för generöst idag. Asplöven är mycket bättre påppret och med tanke på att tempot förmodligen inte blir superhögt så lär man orka trots att man är färre antal spelare. Raka ettan testas utan att blinka.

Lycka till!

/Heden

  • 200% upp till 1500 SEK i välkomstbonus!
  • Bra utbud
  • Snabba utbetalningar
Feedback