Annons

Aslan Karatsev - Yoshihito Nishioka: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
31 oktober 2022 at 11:10 - Tennis, ATP
Court 1, AccorHotels Arena
31 okt 2022 at 09:51 (Uppdaterad 31 okt 2022 at 12:42) 31/10
68
+1
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 123,75%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Alltid spännande att försöka bedöma hur det speciella underlaget i Paris passar olika spelare.

Här tror jag det studsiga, extremt långsamma underlaget, kan bli väldigt bökigt för Nishioka att hantera. 

Han är kort, Nishioka. Väldigt kort. Han når knappast upp till 170 cm även om han står så mycket på tårna han bara kan. Detta medför att han är rejäl risig på grus, trots att han med sin säkerhet borde vara bra på underlaget. Han har det helt enkelt jobbigt när bollen studsar högt. Det gör den här i Paris, och det är inte bra för honom.

Karatsev har haft ett tufft år där han levt högt på höga seedningar men han har ändå inte lyckats hålla sig kvar topp-50. Svagt gjort. Liten ljusning senaste veckorna dock. Jag tycker han sett bättre ut än tidigare. 

Inga inbördes möten här, men en spännande matchup tycker jag. Nishioka har snabbheten och säkerheten som sin styrka. Det gäller helt enkelt att komma igenom honom. Man får en del tid på sig mot honom, men det är ändå inte lätt att slå igenom honom. Karatsev är egentligen bara beroende av en enda sak när han spelar tennis. Att få tid för att själv driva på spelet. Blir han pressad och inte får styra, då är han helt värdelös. Om han får tid och får styra, då kan han vara bra.

Nishioka är definitivt den lite bättre spelaren av de här två just nu, men matchupen och underlaget tycker jag talar för Karatsev. Jag tycker oddset känns spännande.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback