Reklam

Aryna Sabalenka - Alison Riske: 2

28 september 2019 at 10:30 - Tennis, Kina - Wuhan Tennis Open | f
28 sep 2019 at 03:00 (Uppdaterad 28 sep 2019 at 20:48) 28/09
34
0
Chans (1-2): 57-43%
Spelvärde: 124,70%
Lägsta spelbara odds: 2,33
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Final i Wuhan, där ställs den regerande mästarinnan Arya Sabalenka mot turneringens chock, Alison Riske. Sabalenka som verkligen flög igenom de 3 första matcherna, sedan har det blivit lite tuffare men måste ändå säga att det ser kontrollerat ut och hon är i kanonform just nu. Anledningen till favoritskapet är ganska många: Hon är regernade mästare, spelat på en riktigt hög nivå och hon slog precis ut världsettan vilket såklart påverkar.

Alison Riske har slagit ut favorit på favorit, först hemmahoppet wang, sedan en otrolig chock och kross mot världstrean Elina Svitolina med 6-1 6-3. I senaste matchen mötte hon en Petra Kvitova i bra slag som jag trodde skulle bli droppen, men nej. Riske spelade säkert och servade grymt precis som hon gjort i alla tidigare matcher. Hon orkade hålla emot Kvitovas stenhårda grundslag och servar samtidigt som hon skickade henne från sida till sida, till slut var det kvitova som tappa trycket och började missa.

I denna matchen tror jag det kan bli en liknande matchbild där Riske absolut har en stor fördel. Riske trivs med det höga tempot och att spela med rytm från baslinjen. Jag tror hon kommer fortsätta på den islagna vägen och med Sabalenka finns alltid en Risk(e) ;) att hon kommer in i en dålig period av matchen och börjar göra unforced errors istället för vinnare som hon gjort så här långt i turneringen. Jag tror på Amerikanskan och en (liten) skräll i finalen!

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback