Reklam

Arsenal + Rangers + Villarreal: Alla lag vinner

18 mars 2021 at 18:55 - Fotboll, Europa - UEFA Europa League
18 mar 2021 at 07:47 18/03
9
0
Chans: 85%
Spelvärde: 484,50%
Lägsta spelbara odds: 1,18
Units: 10/10
Betsson Spela nu hos Betsson

Betsson kör en spännande trippel inför kvällens returmöten i Europa League. Det handlar om att Arsenal, Rangers och Villarreal alla vinner sina respektive matcher. Det finns faktiskt en god chans att detta ska inträffa även om det är något osäkert på vilka lag Arsenal respektive Villarreal ställer upp med tanke på att de har väldigt goda resultat med sig i första matchen.

Här hittar du vår genomgång av odds på Europa League!

Arsenal vs Olympiacos

Arsenal vann första mötet i Aten med 3-1 och har därmed ett bra resultat att gå på inför returmötet. Där är de stora favoriter och har en bra resultatrad den senaste tiden. Helgens seger mot Tottenham med 2-1 lär ha gett ännu mer självförtroende och därför tror vi de fortsätter på inslagen väg och vinner matchen mot Olympiacos även om Arteta lär rotera en hel del.

Villareal vs Dynamo Kiev

Villarreal var överlägsna i Ukrainas huvudstad förra veckan och har 2-0 med sig från första mötet. När returmatchen spelas på Estadio de la Ceramica lär det bli ytterligare en seger även om laget har ganska tunga avbräck. Men de borde klara av att vinna hemmamatchen mot Dynamo Kiev också med tanke på klasskillnaden som råder mellan lagen.

Rangers vs Slavia Prag

Första mötet blev 1-1 efter att den svenske mittbacken Filip Helander kvitterat i andra halvlek. Nu har de dock chansen att avgöra på hemmaplan och har inget ligaspel att tänka på de laget redan säkrat ligatiteln och därmed hindrat Celtic från att ta tio raka ligasegrar. Är favoriter men det kan bli väldigt jämnt.

Speltips boostade tripplar

Oddset på 5,70 är lockande att ta även om det är ganska ovisst i matcherna. Arsenal och Villarreal vinner om de har sitt bästa lag och går in för att vinna. Men de kan mycket väl också bli så att reservbetonade elvor spelar av matchen och är nöjda med oavgjort. Med tanke på Helanders viktiga bortamål är Rangers också vidare på 0-0 men det är samtidigt ingen bra strategi att försöka få 0-0 på hemmaplan då ett bortamål för Slavia Prag gör att förutsättningarna förändras dramatiskt. Vi tror dock att de tre favoriterna lyckas att vinna och spelar det till 5,70 hos Betsson.

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback