Reklam

Arsenal - Newcastle: Under 3,0 Mål

Matchcenter
1 april 2019 at 21:00 - Fotboll, England - Premier League
Emirates Stadium    Anthony Taylor
1 apr 2019 at 18:54 (Uppdaterad 6 apr 2019 at 19:17) 01/04
14
0
Chance (over-exact-under): 30-30-40%
Spelvärde: 109,60%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 3/10
Hit/Miss: 2-0
Bet365 Spela nu hos Bet365
Jag tycker att mål-linan ligger fel och bedömer att Benitez lag har goda chanser att stänga igen matchen och väljer att spela U3 mål till 1,99

Nyckelfaktorer:

  •  Rafa Benitez har under hela säsongen haft inställningen att mot top 6 lagen så “parkerar han bussen”. Allt för att försöka få med sig någon poäng och  hålla nere målskillnaden.
  • Benitez är en oerhört skicklig taktiker och framförallt på att strukturera sitt försvar. Mot topp 6 lagen hittills denna säsongen har det bara blivit över 3 mål en gång av 9 matcher. Det var borta på Old Trafford i en märklig match där Newcastle tidigt tog ledningen med 0-2 för att sedan tappa till 3-2.
  • Ramsey har haft problem och är inte säker till spel.


Skador och avstängningar till matchen:

Newcastle:
-Fabian Schär tveksam till spel i Newcastle

Arsenal:
-Torreira avstängd
-Xhaka gick ut skadad under landslagsuppehållet och spelar troligtvis inte
-Ramsey är tveksam till spel.

Arsenal placerar sig på en 5:e plats och vid en seger passerar man både Man U och rivalen Tottenham till en 3:e plats. Så motivationsfaktorn är hög för Arsenal i denna matchen. Arsenal har historiskt sett haft ganska lätt för Newcastle. Men under tiden Benitez varit i Newcastle har det bara blivit uddamålssegrar.

Håll koll på:

Ett tips är att vänta till startelvan är presenterad och kolla ifall Ramsey startar då han har stor betydelse för Arsenals anfallsspel. Jag spelar 3u på att under 3 mål till 1.96.

Talar emot:
Arsenal är mitt i fighten om Champions League platserna och kommer med en god form och Arsenal har en hög högsta nivå på dagen. Frågetecken på motivationen i Newcastle ifall de känner att kontraktet är säkrat och inte ger det lilla extra för att hålla tätt.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback