Reklam

Arsenal - Newcastle: 1

Matchcenter
1 april 2019 at 21:00 - Fotboll, England - Premier League
Emirates Stadium    Anthony Taylor
31 mar 2019 at 16:58 (Uppdaterad 1 apr 2019 at 22:52) 31/03
41
0

Arsenal måste ta 3 poäng

Chans (1-X-2): 75-15-10%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
Bet365 Spela nu hos Bet365

Premier League är inte över efter idag utan imorgon ska en intressant match mellan Arsenal och Newcastle spelas på Emirates Stadium. Båda lagen i behov av 3 poäng men Arsenal är nog snäppet mer sugna då man har en plats i Champions League att spela för.

Ett starkt hemmalag

Arsenal är 3:dje bäst i ligan på hemmaplan och har lyckats kamma hem 41 poäng på 16 matcher hemma på Emirates och bara Liverpool och City har gjort det bättre på hemmaplan än Arsenal. Man har vunnit 6 raka hemmamatcher och 9 raka hemmamatcher i ligan vilket är ett otroligt bra facit. 9 raka vinster på hemmaplan tyder på att Arsenal är riktigt starka på hemmaplan och har på dessa 9 matcher bland annat vunnit mot United, Chelsea och Tottenham. På deras 16 hemmamatcher har man bara förlorat 1 och att förlora mot ett Newcastle är mycket osannolikt. Arsenal ligger just nu på en 5:e plats men med en match mindre spelad än United som ligger på 4:e platsen och en vinst imorgon kommer betyda att Arsenal går upp på minst 4:e plats beroende på hur det slutar i Liverpool - Tottenham. En Champions League plats är det Arsenal har att spela för och det är nog väldigt viktigt för Arsenal att säkra en eftersom att man inte vill behöva förlita sig på att vinna Europa League för en plats i Champions League.

Newcastle på bortaplan

Över till gästerna Newcastle United som just nu ligger på 14:onde plats i tabellen med 7 poäng ner till 18:onde plats, alltså under strecket. Newcastle kan man säga är fortfarande med i bottenstriden då det är väldigt tajt från Cardiff ända upp till Crystal Palace som ligger på 13:onde plats. Det skiljer 8 poäng mellan Cardiff och Palace vilket inte är jättemycket. Arsenal är ett av de två topplagen Newcastle har kvar att möta så man borde inte känna att man måste ta med poäng från denna match eftersom att man har några sämre lag kvar att möta. Newcastle har inte vunnit en bortamatch på 8 raka bortamatcher och har bara vunnit 2 på 15 stycken bortamatcher. Newcastle brukar dock vara hyfsade på att ta med sig 1 poäng på bortamatcher men mot bättre lag som Arsenal brukar det sluta i förlust.

Mitt speltips: Arsenal vinner matchen

Arsenal har vunnit hela 11 av de senaste 12 inbördes mötena mellan lagen och har bara förlorat 2 på de senaste 24 mötena mot Newcastle.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback