Reklam

Arsenal - Manchester United: Över 2,5 Mål - Speltips & Rekar

Matchcenter
23 april 2022 at 13:30 - Fotboll, England - Premier League
Emirates Stadium    Craig Pawson
20 apr 2022 at 12:43 (Uppdaterad 23 apr 2022 at 15:26) 20/04
12
0
Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 114,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 3-1
Betsafe Till Betsafe
Odds och speltips på mötet mellan Arsenal - Manchester United från Premier League omgång 34.

Saknar Arsenal rutin och erfarenhet?

När Arsenal tar emot Manchester United är det två lag som fightas om en topp fyra placering. I skrivande stund ligger Arsenal femma och United sexa i Premier League. Känslan är dock att Arsenal har lite mer harmoni i klubben. Jämfört med de senaste säsongerna går Arsenal mot en relativt bra säsong. Om Arteta och hans gäng lyckas vinna majoriteten av de återstående matcherna finns det goda möjligheter att sluta topp fyra. Men om detta ska ske gäller det att Arsenal hittar tillbaka till den form man hade tidigare under säsongen. Det finns mycket potential i ett ungt Arsenal, men saknar laget en riktig ledare och den rutin som behövs i stora matcher?

Manchester United på dekis

Inför denna säsong trodde jag, och förmodligen många andra, att United skulle bli farliga. Värvningen av självaste Ronaldo gav hopp åt alla Manchester United supportrar. Men säsongen har blivit långt ifrån vad man hoppades på. Laget är ute ur samtliga turneringar och har enbart en bra placering i ligan att spela om. United fightas, precis som Arsenal, om ett topp fyra placering som innebär Champions League nästa säsong. Det är osäkert om Ronaldo, som är Uniteds klart viktigaste spelare, kommer till spel denna match. Skulle Ronaldo missa detta stormöte hade det varit ett kännbart avbräck för Ralf Ragnick och hans gäng. United har mycket att bevisa och kommer bjuda upp till kamp mot Arsenal.

Arsenal fem senaste:

Southampton – Arsenal, 1-0

Arsenal – Brighton, 1-2

Crystal Palace – Arsenal, 3-0

Arsenal – Brentford, 4-1

Aston Villa – Arsenal, 0-1

Manchester United fem senaste:

Manchester United – Norwich, 3-2

Everton – Manchester United, 1-0

Manchester United – Leicester, 1-1

Manchester United – Atl Madrid, 0-1

Manchester United – Tottenham 3-2

Se fler odds och marknader på mötet mellan Arsenal - Manchester United i vårat matchcenter!

Mitt speltips Arsenal – Manchester United

Det är två storlag som gör upp om tre viktiga poäng. En topp fyra placering skulle innebära otroligt mycket för bägge lagen. Ett lag som spelar CL har alltid större möjligheter att värva de bästa spelarna. Det är dock två lag som har vacklat en del den senaste tiden. Båda lagen måste steppa upp för att nå Champions League. För mig är det svårt att hitta en vinnare i matchen. Men jag tror på en underhållande match och mitt spel blir över 2.5 mål.

  • 100% upp till 500 kr!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback