Reklam

Arsenal - Manchester City: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
12 augusti 2018 at 17:00 - Fotboll, England - Premier League
Emirates Stadium    Michael Oliver
11 aug 2018 at 13:59 (Uppdaterad 12 aug 2018 at 18:56) 11/08
25
0
Chans: 70%
Spelvärde: 107,80%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 8/10
Hit/Miss:
Betser Spela nu hos Betser

Första omgångens stormöte på schemat. Arsenal tar emot Man City hemma på Enirates 17:00 på söndagseftermiddagen. Båda klubbarna har ambitioner att komma topp fyra och inte minst Man City som vann Premier League förra säsongen. 

Arsenal har haft det desto kämpigare då man missat topp fyra två är i rad och missat Champions League. Arsene Wengers avslut på en lång Arsenalresa slutade inte i ett drömscenario precis. Många av supportrarna och spelarna ville tillslut att han skulle avgå för att få en liten nytändning i laget. Vilket var precis det som hände till denna säsong. Självklart har Wenger gjort mycket för klubben men det var kanske på tiden att någon ny fick ta över. 

Fransmannen Unai Emery fick bli ersättaren och det ska bli intressant att se vad han kan åstadkomma denna säsong. 

Arsenals trupp har några förändringar sen förra säsongen. Man har förstärkt defensiven och plockat in rutinerade spelare i form av Lichtsteiner från Juventus och Sokratis från Dortmund. Offensivt tycker jag man gör rätt i att lita på Aubameyang och Lacazette även denna säsong. 

Manchester City vet vi vid det här laget vad de kan göra. Galen offensiv med Agüero, Sané och De bruyne i spets. Man snittade ca 2,8 mål per match i Premier League förra säsongen och allt talar för att de kan bli lika många denna säsong. Man har plockat in Mahrez från Leicester som kan bidra mycket offensivt.

Brukar bli svängiga matcher när dessa två lag möts och varför inte mycket mål i premiären. Båda lagen gör mål till 1,54!

 

 

  • Pengarna tillbaka vid 0-0
  • Stort fokus på Premier League
  • Snygg sajt

Kommentarer

Feedback