Reklam

Arsenal - Everton: 2

Matchcenter
23 april 2021 at 21:00 - Fotboll, England - Premier League
Emirates Stadium    Jonathan Moss
23 apr 2021 at 11:05 (Uppdaterad 23 apr 2021 at 22:53) 23/04
7
0
Chans (1-X-2): 30-30-40%
Spelvärde: 168,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-1
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook

Arsenal är illa ute efter senaste omgångens svaga resultat hemma mot Fulham när de långt in på övertiden(90+7)fick till ett oavgjort resultat efter att de hade legat under sedan Maja gjorde mål i matchminut 59. Som inte de senaste svaga ligaresultaten vore nog ser det ut som att deras två viktigaste offensiva spelare, Aubameyang och Lacazette inte kommer att spela kvällens Premier League-match mot Everton eftersom att de båda är skadade.

Evertons senaste svaga resultat är inte särskilt imponerande, men förra fredagen när de tog emot Tottenham Hotspur på hemmaplan tycker jag de gjorde en riktigt bra match. De hade inga större problem att bryta igenom på Auriers högerkant och skapade därmed flertalet farliga chanser, men Lloris gjorde en bra insats i Spursmålet. Det skulle kunnat blivit fler mål. Svag insats av Keane som inte hade en chans mot Kane.

För fullständig skaderapportering och bättre översikt av odds rekommenderar vi vårat matchcenter!

Angående Keane och om Ancelotti väljer att starta honom. Arsenal har inte någon anfallare som är lika effektiv som Kane, desto värre ser det ut när, som att jag nämnde att både Auba och Lacazette är out. Mitt tips går därmed till att Everton vinner kvällens möte mot Arsenal, för The Gunners var riktigt svaga i Londonderbyt mot Fulham. Dessutom ska Evertons bästa målskytt, Calvert-Lewin vara tillbaka från skada.

  • Spela för 100 kr och få gratisspel värt 100 kr!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback