Reklam

Arizona Coyotes - Washington Capitals: Över 5,5

Matchcenter
7 december 2018 at 03:00 - Hockey, USA - NHL
Gila River Arena
6 dec 2018 at 22:52 (Uppdaterad 7 dec 2018 at 05:31) 06/12
17
0
Chans (över-under): 58-42%
Spelvärde: 105,56%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-4
Betsson Spela nu hos Betsson
Idag tar Arizona emot Stanley Cup-mästarna Washington och på förhand ser det ut att bli en rolig drabbning. Arizona kanske inte sprudlar offensivt, men Caps har sina brister defensivt och vi lär få se en mer öppen matchbild.

Arizona har inför den här matchen fyra raka segrar och det mycket tack vare "inhopparen" Adin Hill som startat fyra raka matcher nu och vunnit samtliga med en total räddningsprocent på drygt 97.6%. Ja ni hör hur bra det är. Då kan ni väl undra varför jag tycker att han är en svag målvakt och det är helt enkelt för att jag anser att han hittills haft en hel del flyt. Han har tagit många puckar, men överlag ser han rätt sprattlig ut och jag tror inte det dröjer innan vi får första genomklappningen. Caps är också tuffast möjliga motståndare ur en försvarsspelare och målvakts synvinkel. Jag tror det kommer bli en ganska öppen matchbild där Arizona kommer vara mer offensiva än man är på resande fot. Det kommer öppna upp för Caps åt andra hållet. Jag hade varit sugen på att spela Caps som vinnare idag, men litar absolut inte på Copley som de ställer i kassen idag.

Talar för spelet

  • Hill och Copley är inga supernamn på målvaktsfronten i ligan. Hemmamålvakten Adin Hill har fortfarande mycket att bevisa och står inför karriärens svåraste match. Copley har varit alldeles för ojämn för att göra en seriös bedömning. 
  • Caps offensiv är just stekhet och det bara sprutar in mål. Är man på samma spelhumör idag så löser man stora delar av linan själv. 
  • Arizona kontrade bort Caps i Washington. Man kommer vara mer offensiva idag och det öppnar också upp för ett av ligans bästa kontringslag.

Talar emot spelet

  • Adin Hill här också. han har trots allt nästan 98% i räddade puckar såhär långt. Helt klart imponerande även om jag själv tror han får svårt att hålla emot ännu en gång. 
  • Historiken talar helt klart för en sömnig tillställning.

Arizoa är bra hemma samt mer offensiva. Caps är allt som oftast ett stort hot framåt och man bör ha bra chans idag till att göra ett par mål. Jag testar därför över 5.5 mål till oddset 1.82 hos betsson

Lycka till!

/Heden

 

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback