Reklam

Arizona Coyotes - Los Angeles Kings: 2

Matchcenter
14 mars 2018 at 03:00 - Hockey, USA - NHL
13 mar 2018 at 18:20 (Uppdaterad 14 mar 2018 at 06:39) 13/03
29
0
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 112,20%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 4-3 SO
Bethard Spela nu hos Bethard
Los Angeles vann natten emot idag med komfortabla 3-0 hemma mot Vancouver. Inatt väntar ännu ett nytt lag som avsågat och då ser jag inget annat än en ny seger för Kings. Oddset är bra och man bör inte ha några större problem.

Arizona gör det faktiskt helt okej med tanke på förutsättningarna man har för tillfället. Man ligger sist i ligan och kommer förmodligen inneha den platsen resten av säsongen. Ändå så vinner man lite matcher, även om det inte på något sätt ser säkert ut. Jag tycker dock inte man ska överskatta deras prestationer. Tittar man till exempel på deras fem senaste matcher så har Colorado, Edmonton, Ottawa och Vancouver två gånger. Det är bara Colorado som har något att spel och resterande nämnda lag har rätt dunkel form och ingenting att spela för. Kings däremot ligger på plats tre i Pacific Division, men har bara en poängs marginal ner till att hamna under slutspelsstrecket. Jag tycker man är lite för bra för att missa ett slutspel och att då möta ett avsågat Arizona bör man lösa. Igår mötte man som sagt Vancouver och dom är likt Arizona just nu inne i ett skede där matcherna inte gäller så mycket. Kings är stora och tunga att möta och tror dem blir ännu jobbigare att möta när man själv inte har något speciellt att spela för. Jag tror att Arizona får svårt att göra fler än två mål inatt och då bör Kings ha ganska goda vinstchanser.

Talar för spelet

  • Kings är ett bättre lag rakt igenom. Det skiljer hela 26 poäng mellan lagen så någonstans finns skillnaden. I ett tvåpoängssystem är det väldigt mycket.
  • Arizona har en riktigt dålig offensiv. Man har låg skottprocent vilket innebär att man måste skjuta ganska många skott för att få in pucken. Kings är starka defensivt och har bra målvakter. Yotes gör nog inte fler än två mål.
  • Motivationen. Den kanske inte spela så stor roll som en gör i andra sporter. Yotes är unga och kan nog motivera sina spelare oavsett, men Kings måste fortsätta plocka poäng här och man såg skärpta ut i segern mot Vancouver i natten som var.

Talar emot spelet

  • Kings spelade ju så sent som igår. Även fast det inte var en speciellt tuff match så har man en match i benen och Arizona har fått en extra dags vila.
  • Los Angeles har varit i några veckor på hemmaplan nu och det är idag första bortamatchen på ett tag. Det gäller att vara med från start och ställa om till att man kanske inte är lika bekväma som man kan vara på hemmais.

Jag tycker det är klasskillnad i längden mellan dessa lag. Det syns på tabellen och med tanke på hur viktig matchen är för Kings så ska man vinna det här. Oddset är ganska högt enligt mig och vi hugger direkt på moneyline-oddset. Jag testar Kings inklusive övertid/straffar till oddset 1.87 hos bethard.

Lycka till!

/Heden

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback