Reklam

Arizona Coyotes - Anaheim Ducks: 2

Matchcenter
25 februari 2018 at 02:00 - Hockey, USA - NHL
24 feb 2018 at 12:43 (Uppdaterad 26 feb 2018 at 15:30) 24/02
36
0
Chans (1-X-2): 26-22-52%
Spelvärde: 114,92%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-0
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Bottenlaget Arizona har haft en tuff säsong och har nog redan börjat ladda inför nästa säsong. Formen är dock okej, men när man möter Anaheim med en uppåtgående trend så tror jag att det blir för tufft.

Arizona hade fem raka segrar inför förra matchen och har såklart då också en ganska bra form. Däremot så kändes det dock som att den där förlusten hängde i luften med tanke på hur det sett ut de senaste matcherna. Visst, man har vunnit, men man har lyckats göra mål på i princip allt och också lyckats pricka in det med ett fantastiskt målvaktsspel. Senast mot Calgary rann det dock iväg och man stod återigen som ett förlorande lag. I NHL lever man ofta på formen och med tanke på att man haft ett ganska skönt flow senaste matcherna och nu fick se sig besegrade igen så känns det helt enkelt som att motivationen dör ännu en gång. De är sist i ligan av en anledning och lär förbli så. Anaheim är ett lag som under första halvan av säsongen hade stora problem med skador och därför blev också resultaten lidande såklart. Tittar man på förra året så var man riktigt bra när man hade full trupp och med tanke på att laget ser ut ungefär på samma sätt iår så bör man kunna nå upp till samma höga nivå igen. När spelarna under de senaste veckorna börjat trilla tillbaka in i lineupen så har också spelet börjat komma mer och mer. Man har en bra trend i laget och formen känns bra, och dessutom kanske också påväg uppåt ännu mer. Man har lyckats ta sig in över slutspelsstrecket, men det är jämnt så alla poäng är just nu väldigt viktiga. I kraft av motivation och en uppåtgående form så tror jag man löser det här. Oddset är okej.

Talar för spelet

  • Anaheims uppåtgående form. Man har som sagt sedan alla kuggar kommit tillbaka blivit klart bättre. Man lever kanske fortfarande lite mycket på Gibson i vissa lägen, men formen känns bra och man behöver vinna.
  • Motivation. Ett ord som jag tror många spelare i ligan har svårt att hitta under 82 matcher. Anaheim har inte varit superbra den här säsongen och måste fortsätta vinna för att hålla sin slutspelsplats. Arizona kommer att komma sist och motivationen lär inte vara alls lika hög som hos spelarna i Anaheim.
  • Anaheim och Arizona känner varandra väl. Man har mötts mycket de senaste säsongerna och Anaheim har ett klart övertag inbördes då man vunnit sju av de tio senaste matcherna.

Talar emot spelet

  • John Gibson är skadad och han har varit en levande vägg i många av sina matcher den här säsongen. Miller är en fullgod ersättare, men det är klart det är ett kännbart avbräck när Gibson är väck.
  • Arizona är inte kända för att skapa supermycket chanser, men Anaheim har släppt till ganska mycket under hela säsongen och även fast man vunnit på slutet känns det inte supersäkert. Det kan dock bero lite på att Gibsons spelstil är aningen fladdrig och att han släpper en hel del returer. 

Jag tycker att Anaheim har goda chanser idag trots att man är på bortaplan. Man har allt att spela för och har en form som är bra. Arizona spelar nog mest för att det är kul just nu och förhoppningsvis räcker det inte som motivation idag. Jag testar Anaheim att vinna under ordinarie tid till oddset 2.21 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback