Reklam

Ariel Behar/Tomislav Brkic - Simone Bolelli/Fabio Fognini: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
13 juli 2022 at 13:45 - Tennis, ATP
Court 1, Baastad Tennis Stadium
11 jul 2022 at 09:29 (Uppdaterad 13 jul 2022 at 15:29) 11/07
89
+1
Chans (1-2): 47-53%
Spelvärde: 145,70%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 10/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Bolelli och Fognini. I Båstad. Det luktar ju inte superfokus om det kanske och att blint lita på dem som man enligt oddsen gör här, enormt konstigt.

Nu är det om man ska vara ärligt inte mycket till kalas i Båstad under tennisveckan längre. Och Bolelli och Fognini börjar bli gamla. De ligger nog hellre hemma och läser tidningen. Så den där känslan av att de skjuter ut sig redan innan den här matchen, det stämmer kanske inte med sanningen. Men de är extremt oberäkneliga. De är extremt ojämna. De floppar väldigt ofta. Och även om kapaciteten är skyhög. Aldrig att de är såhär stabila på att slå två så pass bra spelare. 

Behar och Brkic, de spelar inte med varandra i vanliga fall. Det brukar vara många nödlösningar i Båstad. Detta är en period av året då vissa dubbelspelare passar på att vila lite. Så de som inte vill vila spelar ibland med ovana partners. Det talar sällan för dem det där. Spel med tillfälliga partners är inte optimalt. De vet att det inte spelar så stor roll, för den ordinarie partnern är snart tillbaka. Det här tror jag dock inte nödvändigtvis är något tillfälligt. De spelade en challenger tillsammans, de har båda med sina ordinarie partners presterat sämre än de vill i år, men mest av allt, Brkic ordinarie partner sen många år, Cacic, spelar den här turneringen med en annan partner. Så jag skulle gissa att det här är något de tänkt prova ordentligt, Behar och Brkic och varför inte. De är väldigt jämna med varandra och spelmässigt borde det passa. De är båda medelspelare på atp-touren som om allt klaffa kan nosa på toppen ibland.

Det är alltså inte på något sätt ett svagt par som italienarna möter här och även om italienarnas kapacitet är mycket hög. Som sagt, aldrig någonsin att man kan lita så mycket på att de gör en bra match. Den här matchen är vidöppen.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback