Reklam

Ariel Behar/Gonzalo Escobar - Luke Bambridge/Dominic Inglot: 2

Matchcenter
1 maj 2021 at 13:10 - Tennis, ATP
Court Cascais, Clube de Tenis do Estoril
1 maj 2021 at 10:55 (Uppdaterad 1 maj 2021 at 14:20) 01/05
34
0
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 115,00%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 7/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Utvecklingen på Behar/Escobar till den här säsongen är vansinnig. Men jag har ändå svårt att tro att de kan vara riktigt så bra.

Otroligt faktiskt. Det är knappt att jag sett på maken tidigare. De är inga ungtuppar riktigt utan de är båda ett par år över 30. De har båda, ibland tillsammans, oftast var för sig, harvat på challengertouren i Sydamerika i 10 år utan att det hänt något. De har varit okej spelare, men knappast något som stuckit ut. I år har de börjat stapla finalplatser och titlar på hög på atp-touren och ja, det är anmärkningsvärt. Inte slumpartat dock. De har verkligen blivit bättre båda två. De är ett par för atp-touren nu. Men här, och oftast just nu, värderas de som ett av de absolut bästa paren i världen. Jag har väldigt svårt att se att det kommer kunna vara en nivå de håller långsiktigt.

Bambridge/Inglot är ett helbrittiskt par som håller till i mitten av atp-touren någonting. De är rankade runt 60 i världen båda två att jämföra med Sydamerikanerna som numera är rankade 50. 

Motståndarna är favorit här. Deras form är utomjordiskt och de har en underlagsfördel. Jag tycker dock det ska vara helt jämnt nivåmässigt mellan paren och jag har väldigt svårt att se att detta skulle bli någon slags överkörning. Jag tror på en jämn match, jag tror på supertiebreak, och jag tror att det där kanske kan bli lite tufft för sydamerikanerna som förra veckan förlorade en final som de verkligen borde vunnit. De kanske kan få det svårt att knyta ihop säcken helt enkelt.

Oavsett vilket. 2,50 på Bambridge/Inglot, det är bara för högt.

Överlägset högst odds på britterna hos Bethard. Om man spelar på tennis bör man ha konto där. 

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback