Reklam

Ariel Behar/Gonzalo Escobar - Hugo Nys/Jonny O'Mara: 1

Matchcenter
1 juli 2021 at 13:55 - Tennis, England - ATP - Wimbledon
Court 11, All England Club
27 jun 2021 at 10:33 (Uppdaterad 1 jul 2021 at 15:17) 27/06
82
0
Chans (1-2): 61-39%
Spelvärde: 106,14%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Spela nu hos Bethard
Det verkar inte spela någon roll vilka förutsättningar det är. Behar/Escobar är numera ett av de bättre paren i alla fall.

De har på ett år gått från att vara bra spelare på den syadamerikanska challengertouren till att vara ett av världens bästa dubbelpar tillsammans. Det är inte helt vanligt att någon gör den resan men Behar/Escobar har gjort just den.

I grunden extremt grusspecialiserade båda två men numera spelar inte underlaget någon roll. De har visat att de kan vinna på hardcourt och nu senaste tiden har de gått långt i grästurneringarna. 

Otroligt stabila, de gör i princip aldrig en svag match och ja, trygga att hålla i handen helt enkelt.

Nys och O'Mara är två spelare som tillhör det undre skitet på atp-touren. Ibland är de nere på challengertouren. Inte särskilt samspelta. Inget starkt par på den här nivån.

Det som talar för motståndarna är kanske ändå underlaget. Vårt par ska fortfarande vara lite bättre på grus. Motståndarna vill ha det så snabbt som möjligt.

Jag tror dock att nivåskillnaden, det faktum att vårt par är mycket bättre, kommer vara avgörande och när oddset är så pass högt som det är så är det bara att köra. 

Högst odds på Behar/Escobar, hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback