Reklam

Årets person: Donald Trump

1 november 2019 at 19:00 - Time Person of the Year
26 apr 2019 at 18:13 (Uppdaterad 11 dec 2019 at 14:03) 26/04
170
0
Chans: 33%
Spelvärde: 247,50%
Lägsta spelbara odds: 3,03
Units: 8/10
Hit/Miss:
LeoVegas Spela nu hos LeoVegas
Varje år sedan 1927 utser den amerikanska tidningen Time Magazine priset "Årets person". Titeln tilldelas den person, organisation, grupp eller företeelse som, på gott eller ont, gjort det mest inflytelserika bland det gånga årets händelser.

De flesta känner väl vid det här laget till Donald Trump. Dem amerikanske presidenten har alla skäl till att vara extra högljudd i år, för att förbereda sig inför det stundande presidentvalet. Att han vill bli omvald, det ligger högst upp på agendan.

Få vet vad USA:s president planerar här näst, och kanske är det just det som gör att han ska lyckas förhandla fram något med både Kina och Nordkorea redan i år. Det kan mycket väl räcka till att ta hem den här utmärkelsen.

Enligt spelmarknaden är Greta Thunberg storfavorit att ta hem priset, men spelbolagen verkar inte riktigt överens om hur oddsen ska sättas. LeoVegas sticker ut ordentligt gentemot andra spelbolag på Donald Trump och tillfället känns så lockande att det blir ett spel.

Utmärkelsen för i år står helt enkelt mellan Donald Trump och Greta Thunberg. Om inget väldigt oförutsett händer i världen under året är det en av dessa som kommer ta hem den här utmärkelsen. Med de odds som de olika spelbolagen erbjuder kan man med gott samvete spela dem bägge.

  • 100% upp till 3000 kr i välkomstbonus!
  • Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet
Feedback