Reklam

Årets mittfältare: Kristoffer Olsson

11 november 2019 at 20:00 - Fotbollsgalan
28 okt 2019 at 13:07 (Uppdaterad 12 nov 2019 at 03:52) 28/10
50
0
Chans: 64%
Spelvärde: 140,80%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 10/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Fotbollsgalan

Man måste ha koll på juryns logik för att förstå sig på valet av spelare för dessa priser och att jag tycker jag gör det blir helt avgörande för det här spelet.

Sverige är ingen stormakt just nu när det gäller mittfältare direkt. De nominerade här är Olsson, Forsberg och Ekdal. 

Ekdal är alltid skadad och är knappast så bra som han var för några år sen. Känns inte som något positivt val här.

Forsberg har stökat rejält i år och varit osams med allt från media till förbundskapten Andersson. Det verkar fortfarande vara en fnurra på tråden mellan honom och Andersson. De har numera en "professionell relation" som det beskrivs. Kort sagt, de hatar varandra men Forsberg är för bra för att inte spela i landslaget och Forsberg behöver landslaget för att hålla sitt marknadsvärde som spelare uppe.

Och så har vi Olsson som tagit helt sjuka kliv framåt i år och jag tycker han varit just Sveriges bästa mittfältare under det senaste året. Fortfarande kraftigt på väg uppåt, Olsson och att ge honom priset känns som en positiv markering för framtiden. Att vi är på gång att få en ung riktigt bra mittfältare igen. 

Vilka är det då som bestämmer?

Juryn består av ett gäng mediaarbetare och förbundskapten Anderson, ungefär. Vad tror ni, kommer de välja Forsberg? Kanske inte nej.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback