Reklam

Anna Bondar - Martina Trevisan: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
15 juli 2022 at 15:20 - Tennis, WTA | f
Centre Court, Europe Tennis Center
14 jul 2022 at 11:41 (Uppdaterad 15 jul 2022 at 17:06) 14/07
26
0

WTA - Budapest - Grus

Chans (1-2): 48-52%
Spelvärde: 103,20%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-0
10bet Till 10bet

På plats i Budapest är såklart inte italienskan Trevisan fansens favorit när hon ställs mot ungerskan Bondar. Hon har slitit sig igenom sina 2 första matcher där det fortfarande finns frågetecken kring hennes form. Bondar har inte heller sett ut att vara i superform, men tyckte att hon höjde nivån i förra matchen.

Det talar för

Bondar har gjort stora framsteg sedan senaste året. Första WTA-titeln kom 2021 i Buenos Aires och hennes statistik talar sitt tydliga språk då hon vinner många fler matcher än hon förlorar.

Det råder ingen tvekan om att Bondar har den bästa serven av dessa två. Om hon kan hålla koncentrationen uppe är hennes förutsättningar goda.

Trevisan har tagits ned på jorden lite efter hennes senaste sämre prestationer på gräs och nu efter det. Här i Budapest två helt ok matcher på grus gör henne inte till stor favorit här.

Även om det var lite av en massaker på ungerska spelare häromdagen i turneringen får det ändå anses vara en fördel för Bondar att ha chans på WTA-titeln på hemmaplan.

Håll ett öga på

Trevisan har bara förlorat 1 av de 13 senaste matcherna på grus, så hennes svit ska tas med i beräkningen. Främsta prestationen den senaste tiden är såklart att hon tog sig till semin i Roland Garros.

Trevisan har låg tyngdpunkt och kör tight försvar. När hon är i zonen kan hon vara omöjlig att ta poäng på.

Trevisan är lite vad jag skulle kalla en smutsig spelare. Hon kör en hel del mind games vilket kan leda till att hennes motståndare sätts ur spel.

Bondar befinner sig för närvarande i en mellanperiod. Efter att hon drog sig ur med skada i Rabat har  hennes prestationer varit ojämna.

Oddsmarknad

Bet365 och 888Sport 2,10 - Expekt 2,07 - Bethard 2,05 - LeoVegas 2,02.

Otroligt nog fortsätter jag att tro på hemmaspelaren här. Ingen av dem känns 100%-ig till segern men gillade hur Bondar såg ut i slutet av matchen mot Papamichail. Om Bondar håller en hög nivå i sin egen serve ska hon vinna.

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback