Reklam

Ängelholms FF - Mjällby: 2

Matchcenter
9 juli 2017 at 16:00 - Fotboll, Sverige - Division 1
6 jul 2017 at 13:55 (Uppdaterad 9 jul 2017 at 18:00) 06/07

Chans (1-X-2): 28-22-50%
Spelvärde: 112,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 8/10
Hit/Miss:
bwin Spela nu hos bwin
Storform på bortalaget!

Ängelholms FF tar emot Mjällby AIF i Div 1 Södra.

Ängelholm kommer ifrån en seger senaste borta mot Ljungskile. LSK fick en tidig utvisning redan efter 30 minuter, ÄFF gjorde mål direkt efter detta och höll sen undan till 1-0. Enligt mina kontakter var det ingen imponerande insats avv ÄFF trots tre starka poäng. Nu väntar en betydligt tuffare uppgift då ett formtoppat Mjällby kommer på besök.

 

Vad som talar för vårt spel:

  • Mjällby har kommit igång rejält och är obesegrade på de senate 8 matcherna. 4 segrar på de senaste 5 matcherna talar sitt tydliga språk.
  • Laget har bra individuella spelare och en riktigt stark trupp, efter en lite trevande start har man nu infriat förväntningarna.
  • ÄFF har ett stort frågetecken på sin absolut viktigaste spelare, Vlado Zlojotru. Utan honom tappar man mycket rutin och en riktigt vinnarskalle, vilket behövs i detta unga och orutinerade laget. Sist han var skadad under årets seriespel spelade man betydligt sämre och det var även då lagets formdipp startade.
  • ÄFF, har överpresterat enormt i år enligt mig, det känns som att verkligheten har hunnit ikapp laget och nu börjar man prestera på den nivån jag förväntade mig inför säsongen. Jag var övertygad om att laget skulle hamna på en av nedflyttningsplatserna.
  • Senaste matcherna har ÄFF sett riktigt svaga ut och det går även att utläsa i tränarens kommentarer efter matcherna där han låtit på gränsen till uppgiven för deras spelmässiga prestationer.

 

Vad som talar emot mitt spel: 

  • Tycker det mesta talar för MAIF-seger här, har man is i magen kan invänta info kring Zlojotrus skada. Spelar han är det ett stort plus för hemmalaget, men enligt mina rapporterar talar det mesta för att han missar matchen.
  • Jag har inga ingångar alls i MAIF och hittar ingen truppinfo. Så tyvärr dålig koll på skador/frågetecken i MAIF. Men laget har en bra och bred trupp så dem tål avbräck på ett betydligt bättre sätt än ÄFF:

 

Jag tycker allt över 2.0 på Mjällby-seger är klart spelbart, har svårt att se oddset stå sig över 2.10 till kickoff. 2.20 - 2.25 är riktigt bra och bara att hugga så länge det erbjuds!

  • Bra livebetting
  • Många marknader
  • Lättnavigerad sajt

Kommentarer

Feedback